Υπηρεσία συντήρησης Zebra Onecare

Η τεχνολογία είναι πολύπλοκη, αλλά η συντήρηση της δεν χρειάζεται να είναι.

Βασίζεστε σε συσκευές και εφαρμογές λογισμικού για τη λειτουργία της επιχείρησής σας και για να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες των πελατών σας και δεν θέλετε απροσδόκητες εκπλήξεις που σταματούν τις ροές των εργασιών σας ή επηρρεάζουν τη λειτουργεία της επιχείρησής σας. Χρειάζεστε μια υπηρεσία για την προστασία από αστοχίες. Που συντηρεί υλικό και λογισμικό για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των συσκευών σας και να επιτρέπει την ομαλή λειτουργεία τους. Αλλά πως; Η μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας της τεχνολογίας είναι πολύπλοκη με τις σημερινες εξελιγμένες συσκευές — αλλά δεν χρειάζεται να είναι με το πλανο συντήρησης Zebra OneCare. Λάβετε υποστήρικη πέρα ​​από την εγγύηση με πλήρη προληπτική φροντίδα για τις συσκευές σας που υποστηρίζουν τις εργασίες σας. Επιλέξτε ένα πλανοσυντήρησης που είναι προσαρμοσμένο στις ακριβείς ανάγκες της επιχείρησής σας.

 

Επιλέξτε το πλάνο που θα σας βοηθήσει καλύτερα να εξυπηρετήσετε το στρατηγικό σας όραμα:

  • Zebra OneCare Essential: Το βασικό πλάνο υποστήριξης της Zebra διατηρεί το στόλο των συσκευών σας σε λειτουργία ικανό να αντεπεξέλθει στην καθημερινή λειτουργία του. Λάβετε ολοκληρωμένη προστασία, συμπεριλαμβανομένων τηλεφωνική υποστήριξη, επισκευές εντός τριών εργάσιμων ημερών, ενημερώσεις λογισμικού και ασφάλειας, καθώς και πρόσβαση σε αναφορές επισκευής και πολλά άλλα με το cloud-based εργαλείο VisibilityIQ™ OneCare™.
  • Zebra OneCare Select: Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη όταν πρόκειται για την επιχείρησή σας. Υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο με το πλάνο Zebra OneCare Select. Περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες του Zebra OneCare Essential, και επιπλέον 24/7 τηλεφωνική υποστήριξη και αντικατάσταση συσκευής με μια «σαν καινούργια» την επόμενη εργάσιμη ημέρα, προφορτωμένη με τις ρυθμίσεις, το λογισμικό, τις εφαρμογές και λειτουργικό σύστημα και τις ρυθμίσεις LifeGuard, για μια συσκευή που είναι άμεσα έτοιμη προς χρήση.

 

Στοχευμένη προστασία για ειδικούς στόλους συσκευών

Εάν τα πλάνα Zebra OneCare Essential ή Select είναι κάτι περισσότερο από ότι χρειάζεστε, επιλέξτε από αυτά τα πρόσθετα εξειδικευμένα πλάνα κάλυψης για να καλύψετε τις δικές σας ανάγκες υποστήριξης.

  • Zebra OneCare Special Value (SV): Αυτό το εξειδικευμένο πλάνο για εκτυπωτές και φορητά τερματικά χαμηλού κόστους προστατεύει τις συσκευές σας με τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη λογισμικού, επισκευές εντός πέντε εργάσιμων ημερών, και προαιρετική κάλυψη τυχαίας ζημιάς. Επιπλέον, οι χρήστες φορητών τερματικών έχουν πρόσβαση στο cloud-based εργαλείο VisibilityIQ OneCare.
  • Zebra OneCare Technical and Software Support (TSS): Διαθέσιμο εάν δεν αγοραστεί πλάνο με υπηρεσία επισκευής. Μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα σας προστατεύονται και έχετε υποστήριξη όταν χρειάζεται. Πρόσβαση σε εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη και ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας από τη Zebra συμπεριλαμβανομένου του LifeGuard. Αυτό το σχέδιο παρέχει επίσης υποστήριξη για εφαρμογές λογισμικού, τόσο OEM όσο και τρίτων.
  • Zebra OneCare On-Site Support: Εάν δεν είναι εφικτό να στείλετε τις συσκευές σας για επισκευή ή εάν οι συσκευές σας είναι πολύ μεγάλες ή δύσκολο να μεταφερθούν, ένας τεχνικός εκπαιδευμένος και πιστοποιημένος από τη Zebra έρχεται στην πόρτα σας προσφέροντας εξατομικευμένη υποστήριξη.

 

Συγκρίνετε τις καλύψεις των διαφορετικών πλάνων

Onecare plans