Ηλεκτρονικός ετικετογράφος Epson Labelworks LW-1000P

Σε απόθεμα
Κωδικός (SKU)
C51CD06200
Κατόπιν παραγγελίας / Παράδοση έως 30 ημέρες
260,40 € 210,00 €

Αυτός ο εκτυπωτής ετικετών σάς επιτρέπει να δημιουργείτε και να εκτυπώνετε εύκολα ετικέτες, καθώς μπορείτε να εκτυπώσετε από τον υπολογιστή σας ή απευθείας από μια συσκευή iOS ή Android. Με μελγα0ς ταχύτητες εκτύπωσης 35mm / sec, πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας και τροφοδοσία ταινίας κορυφαίας φόρτωσης, αυτός ο επαγγελματίας κατασκευαστής ετικετών θα είναι εξαιρετική προσθήκη στον χώρο εργασίας σας.

Ευρύτερο φάσμα συνδεσιμότητας

Μπορείτε να εκτυπώσετε από τον υπολογιστή σας ή να κατεβάσετε τη δωρεάν εφαρμογή Epson iLabel1 για να δημιουργήσετε και να εκτυπώσετε ετικέτες από τη συσκευή σας iOS ή Android. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε στο LW-1000P χωρίς την ανάγκη δρομολογητή, χάρη στη σύνδεση ασύρματης συσκευής με τη συσκευή - ιδανική για χρήση με την έξυπνη συσκευή σας ή εάν δεν υπάρχει διαθέσιμο LAN. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μέσω του LAN καθώς διαθέτει σύνδεση Ethernet και Wi-Fi.

Έξυπνος εκτυπωτής ετικετών

Με τις ευέλικτες επιλογές σύνδεσης, μπορείτε είτε να εκτυπώσετε από τον υπολογιστή σας είτε να κάνετε λήψη τηςδωρεάν εφαρμογής Epson iLabel για να δημιουργήσετε και να εκτυπώσετε προσαρμοσμένες ετικέτες απευθείας από τη συσκευή σας iOS ή Android. Με ταχύτητες εκτύπωσης έως 35 mm / sec και ποιότητα εκτύπωσης 360dpi, αυτό είναι το γρηγορότερο μοντέλο LabelWorks της Epson και ιδανικό για εκτύπωση πολλών ετικετών. Ο ενσωματωμένος κόπτης μπορεί να στρογγυλεύει τις άκρες της ετικέτας, γεγονός που βοηθά στη μείωση του ξεφλούδισμα μόλις τοποθετηθούν οι ετικέτες, ενώ η άνω φόρτωση της κασέτας συμβάλλει στην εύκολη λειτουργία του LW-1000P. Και μπορεί να εκτυπώσει σε ετικέτες πλάτους έως 36 mm. Για να ξεκινήσετε, το LW-1000P περιλαμβάνει μια ταινία εννέα μέτρων για τη δημιουργία μαύρου κειμένου σε λευκό φόντο. Η μεγάλη ποικιλία κασετών που διατίθενται για αγορά (συμπεριλαμβανομένων φωσφορίζοντων, ανακλαστικών και σιδερότυπών ταινίες της Epson) διασφαλίζουν ότι μπορείτε να επιλέξετε την ιδανική ταινία για τη συγκεκριμένη εργασία σας.

Συμπεριλαμβάνεται τροφοδοτικό.

Κατόπιν παραγγελίας / Παράδοση έως 30 ημέρες

Ευελιξία χρήστη: Ένα ευρύ φάσμα επιλογών συνδεσιμότητας

Παραγωγικό: Γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης έως 35mm / sec

Πολλές επιλογές πλάτους ετικέτας: Εκτυπώνει ετικέτες έως 36 mm πλάτος

Ευπροσάρμοστο: Έρχεται με την εφαρμογή Epson iLabel

Οικονομίκο: Μεγάλες ταινίες έως 9m, μικρά περιθώρια ετικέτας αριστερά / δεξιά

Εγγύηση: 36 μήνες

Κατόπιν παραγγελίας / Παράδοση έως 30 ημέρες
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής EPSON
Κωδικός είδους C51CD06200
Διαθεσιμότητα Κατόπιν παραγγελίας / Παράδοση έως 30 ημέρες

Brands

SATO
EPSON
Zebra
Star
Bixolon
  • Νέα Προϊόντα
espaPsifiakos Metasx
Ηλεκτρονικός ετικετογράφος Epson Labelworks LW-1000P