Ηλεκτρονικοί Ετικετογράφοι Epson Labelworks

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

2 είδη

 1. Ηλεκτρονικός ετικετογράφος Epson Labelworks LW-1000P

  Αυτός ο εκτυπωτής ετικετών σάς επιτρέπει να δημιουργείτε και να εκτυπώνετε εύκολα ετικέτες, καθώς μπορείτε να εκτυπώσετε από τον υπολογιστή σας ή απευθείας από μια συσκευή iOS ή Android. Με μελγα0ς ταχύτητες εκτύπωσης 35mm / sec, πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας και τροφοδοσία ταινίας κορυφαίας φόρτωσης, αυτός ο επαγγελματίας κατασκευαστής ετικετών θα είναι εξαιρετική προσθήκη στον χώρο εργασίας σας.

  Ευρύτερο φάσμα συνδεσιμότητας

  Μπορείτε να εκτυπώσετε από τον υπολογιστή σας ή να κατεβάσετε τη δωρεάν εφαρμογή Epson iLabel1 για να δημιουργήσετε και να εκτυπώσετε ετικέτες από τη συσκευή σας iOS ή Android. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε στο LW-1000P χωρίς την ανάγκη δρομολογητή, χάρη στη σύνδεση ασύρματης συσκευής με τη συσκευή - ιδανική για χρήση με την έξυπνη συσκευή σας ή εάν δεν υπάρχει διαθέσιμο LAN. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μέσω του LAN καθώς διαθέτει σύνδεση Ethernet και Wi-Fi.

  Έξυπνος εκτυπωτής ετικετών

  Με τις ευέλικτες επιλογές σύνδεσης, μπορείτε είτε να εκτυπώσετε από τον υπολογιστή σας είτε να κάνετε λήψη τηςδωρεάν εφαρμογής Epson iLabel για να δημιουργήσετε και να εκτυπώσετε προσαρμοσμένες ετικέτες απευθείας από τη συσκευή σας iOS ή Android. Με ταχύτητες εκτύπωσης έως 35 mm / sec και ποιότητα εκτύπωσης 360dpi, αυτό είναι το γρηγορότερο μοντέλο LabelWorks της Epson και ιδανικό για εκτύπωση πολλών ετικετών. Ο ενσωματωμένος κόπτης μπορεί να στρογγυλεύει τις άκρες της ετικέτας, γεγονός που βοηθά στη μείωση του ξεφλούδισμα μόλις τοποθετηθούν οι ετικέτες, ενώ η άνω φόρτωση της κασέτας συμβάλλει στην εύκολη λειτουργία του LW-1000P. Και μπορεί να εκτυπώσει σε ετικέτες πλάτους έως 36 mm. Για να ξεκινήσετε, το LW-1000P περιλαμβάνει μια ταινία εννέα μέτρων για τη δημιουργία μαύρου κειμένου σε λευκό φόντο. Η μεγάλη ποικιλία κασετών που διατίθενται για αγορά (συμπεριλαμβανομένων φωσφορίζοντων, ανακλαστικών και σιδερότυπών ταινίες της Epson) διασφαλίζουν ότι μπορείτε να επιλέξετε την ιδανική ταινία για τη συγκεκριμένη εργασία σας.

  Συμπεριλαμβάνεται τροφοδοτικό.

  C51CD06200
  233,12 € 188,00 €
 2. Ηλεκτρονικός Ετικετογράφος Epson Labelworks LW-700

  Το Epson's LabelWorks LW-700 είναι ο ιδανικός εκτυπωτής ετικετών για διάφορους κλάδους συντήρησης που πρέπει να δημιουργήσουν ετικέτες μέσα και έξω από το γραφείο. Με εύχρηστες λειτουργίες, οθόνη προεπισκόπησης εκτύπωσης και μία μακριά ταινία εννέα μέτρων, αυτή η φιλική προς τον χρήστη συσκευή σας επιτρέπει χωρίς κόπο να δημιουργήσετε ετικέτες πλάτους έως 24 mm για οποιαδήποτε εσωτερική ή εξωτερική εργασία Συνδέστε το LW-700 στον υπολογιστή σας και μπορείτε να δημιουργήσετε ετικέτες με τον τρόπο που θέλετε, χάρη στο λογισμικό Label Editor που περιλαμβάνεται. Σχεδιάστε τις δικές σας ετικέτες και αποθηκεύστε τις στον υπολογιστή σας ή επιλέξτε από μια ποικιλία προτύπων. Χρησιμοποιώντας μια ειδική γραμμή εργαλείων, μπορείτε να προσθέσετε πλαίσια, σύμβολα, γραμμωτούς κώδικες και εικόνες για πλήρη προσαρμογή. Με τη λειτουργία εισαγωγής δεδομένων μπορείτε επίσης να επιλέξετε να εκτυπώσετε μια ετικέτα έως 999 φορές ή 999 διαφορετικές ετικέτες, σε μία εργασία εκτύπωσης - ιδανική για μεγάλα έργα γραφείου. Αποσυνδέστε το LW-700 από τον υπολογιστή σας και μετατρέπεται αμέσως σε φορητό εκτυπωτή ετικετών. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ετικέτες μακριά από το γραφείο χάρη στο ενσωματωμένο πληκτρολόγιό του, μια μεγάλη ποικιλία λειτουργιών, εύχρηστα πλήκτρα γρήγορης πρόσβασης και τη λαβή μεταφοράς. Με την οθόνη προεπισκόπησης εκτύπωσης, μπορείτε να δείτε πώς θα εμφανίζονται οι ετικέτες σας πριν τις εκτυπώσετε, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα σε περιττή εκτύπωση. Επιλέξτε από τη μεγάλη συλλογή από 460 σύμβολα και, με τη δυνατότητα αποθήκευσης έως και 100 σχεδίων στην εσωτερική μνήμη, θα έχετε πάντα τα σωστά σχέδια όταν τα χρειάζεστε. Τα περιθώρια μπορούν να ελαχιστοποιηθούν έως 1 mm, που σημαίνει ότι έχετε περισσότερες ετικέτες ανά ταινία και μπορείτε να εκτυπώσετε ετικέτες πλάτους έως 24 mm. Για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε, το LW-700 παρέχεται με μια ταινία εννέα μέτρων, ενώ η μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων ταινιών διασφαλίζει ότι μπορείτε να επιλέξετε την ιδανική ταινία για τη συγκεκριμένη εργασία σας.
  C51CA63050
  55,80 € 45,00 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

2 είδη

Brands

SATO
EPSON
Zebra
Star
Bixolon
 • Νέα Προϊόντα
Δεν μπορούμε να βρούμε προϊόντα που να ταιριάζουν στην επιλογή.