Πολυμηχάνημα Epson L3266 με εκτύπωση Duplex, Wifi και Mobile Print

Σε απόθεμα
Κωδικός (SKU)
C11CJ66412
Κατόπιν παραγγελίας
228,04 € 183,90 €

Εξοικονομήστε έως και 90% στο κόστος εκτύπωσης με τους εκτυπωτές EcoTank της Epson χωρίς φυσίγγια. Παρέχονται με μπουκάλια μελάνης υψηλής απόδοσης, τα ενσωματωμένα δοχεία μελάνης γεμίζουν εύκολα χάρη στα ειδικά κατασκευασμένα μπουκάλια μελανιού. Χωρίς φυσίγγια για αντικατάσταση, με ευέλικτες λειτουργίες συνδεσιμότητας και οθόνη LCD, αυτός είναι ο τέλειος εκτυπωτής για όσους αναζητούν εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας με απίστευτα χαμηλό κόστος ανά σελίδα.

Πείτε αντίο στα φυσίγγια
Οικιακή εκτύπωση χωρίς προβλήματα-οι δεξαμενές μελανιού εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας επιτρέπουν εαπλήρωση χωρίς βρώμικο και τα μπουκάλια με κλειδαριά είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να μπορεί να εισαχθεί μόνο το σωστό χρώμα.

Συνεχίστε να εξοικονομείτε
Αυτός ο εκτυπωτής EcoTank σας εξοικονομεί έως και 90% στο κόστος εκτύπωσης και συνοδεύεται από μελάνι διάρκειας έως και 3 ετών στο κουτί. Εκτυπώστε έως και 8.100 σελίδες σε μαύρο χρώμα και 6.500 σε χρώμα με το μελάνι που περιλαμβάνεται. Ενα ανταλλακτικό σετ φιαλών μελάνης ειναι ισοδύναμο με 66 συμβατικά φυσσίγια μελανιού.

Σύγχρονη ευελιξία
Ενσωματώστε εύκολα αυτόν τον εκτυπωτή στο σπίτι σας και εκτυπώστε από κινητά, tablet και φορητούς υπολογιστές. Επιπλέον, με την εφαρμογή Epson Smart Panel μπορείτε να ελέγχετε τον εκτυπωτή σας από την έξυπνη συσκευή σας. Εκτυπώστε έγγραφα και φωτογραφίες, ρυθμίστε, παρακολουθήστε και αντιμετωπίστε προβλήματα από το τηλέφωνο ή το tablet σας.

Πλούσια χαρακτηριστικά
Διαθέτοντας έγχρωμη οθόνη LCD 3,7 εκατοστών, δίσκο χαρτιού 100 φύλλων, εκτύπωση φωτογραφιών χωρίς περιθώρια (έως 10x15 εκατοστά) και ταχύτητες εκτύπωσης έως 10 σελίδες το λεπτό, μπορείτε να ολοκληρώσετε γρήγορα διάφορες εργασίες.

Κατόπιν παραγγελίας

Σύνδεση: USB, WiFi, Wi-Fi Direct, Mobile Print

Διαστάσεις: 375‎ x 347 x 179 mm

Ταχύτητα εκτύπωσης: 10 ασπρόμαυρες σελίδες/λεπτό, 5 έγχρωμες σελίδες/λεπτό

Ανάλυση εκτύπωσης: 5,760 x 1,440 DPI

Ανάλυση σάρωσης: 1,200 DPI x 2,400 DPI

Παραδοτέος εξοπλισμός: 4 ξεχωριστά δοχεία μελανιού 65 ml (Bk,C,Y,M) και ένα πρόσθετο δοχείο μαύρου μελανιού, Οδηγός και βοηθητικά προγράμματα (CD), Κύρια συσκευή, Καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος, Οδηγίες τοποθέτησης, Έγγραφο εγγύησης

 
 

 

Κατόπιν παραγγελίας
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής EPSON
Σειρά Epson L series
Κωδικός είδους C11CJ66412
Διαθεσιμότητα Κατόπιν παραγγελίας

Brands

SATO
EPSON
Zebra
Star
Bixolon
Πολυμηχάνημα Epson L3266 με εκτύπωση Duplex, Wifi και Mobile Print