Πολυμηχάνημα Epson L5296 με ADF και WiFi

Σε απόθεμα
Κωδικός (SKU)
C11CJ65404
Κατόπιν παραγγελίας
313,72 € 253,00 €

Με το πολυμηχάνημα EcoTank L5296 της Epson θα μπορέσετε να κάνετε τα πάντα, όπως εκτύπωση, σάρωση και αντιγραφή. Χρησιμοποιεί τεχνολογία με μελάνια (inkjet) και μπορεί να τυπώσει τόσο έγχρωμα, όσο και ασπρόμαυρα. Μέσω καλωδίου ethernet ή WiFi έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί στο δίκτυό σας και έτσι να μπορέσετε να εκτυπώσετε από όποιονδήποτε υπολογιστή ή κινητό από απόσταση, χωρίς να χρειάζεται η σύνδεση μέσω καλωδίου USB. Συνδέοντάς τον με την γραμμή του τηλεφώνου θα μπορέσετε να στείλετε και να λάβετε fax. Προσφέρει αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και έτσι δεν χρειάζεται να γυρίζετε εσείς το χαρτί χειροκίνητα.

Διαθέτει αυτόματη τροφοδοσία 30 σελίδων (ADF), κάτι το οποίο επιτρέπει την ταυτόχρονη αντιγραφή ή σάρωσή τους χωρίς την ανάγκη τοποθέτησης κάθε μεμονωμένης σελίδας στο φωτοαντιγραφικό ή σαρωτή.

Ξεχωρίζει για την μεγάλη ταχύτητα με την οποία τυπώνει ασπρόμαυρες σελίδες, φτάνοντας τις 33 ανά λεπτό, καλύπτοντας τις ανάγκες εκτύπωσης των περισσότερων γραφείων. Λειτουργεί με 5 επαναγεμιζόμενα δοχεία μελάνης. Διαθέτει Οι διαστάσεις του είναι 37.5Χ34.7X23.7cm.

Κατόπιν παραγγελίας

Μέγεθος Χαρτιού: A4, A5, A6, B5, B6, C4, Legal, Letter

Duplex Print: Αυτόματο

Συνδεσιμότητα: Ethernet, USB, Wi-Fi

Δυνατότητες: Fax, Mobile Printing Capability

Παραδοτέος εξοπλισμός: 4 ξεχωριστά δοχεία μελανιού 65 ml (Bk,C,Y,M) και ένα πρόσθετο δοχείο μαύρου μελανιού, Οδηγός και βοηθητικά προγράμματα (CD), Κύρια συσκευή, Καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος, Έγγραφο εγγύησης

 
 

 

Κατόπιν παραγγελίας
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής EPSON
Σειρά Epson L series
Κωδικός είδους C11CJ65404
Διαθεσιμότητα Κατόπιν παραγγελίας

Brands

SATO
EPSON
Zebra
Star
Bixolon
Πολυμηχάνημα Epson L5296 με ADF και WiFi