Πολυμηχάνημα Epson EcoTank L6570 Inkjet με WiFi και Mobile Print

Σε απόθεμα
Κωδικός (SKU)
C11CJ29402
Κατόπιν παραγγελίας
985,80 € 795,00 €

Εκτυπώστε, σαρώστε, αντιγράψτε και στείλτε φαξ με αυτόν τον εύχρηστο εκτυπωτή EcoTank, ο οποίος προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα. Όλες οι εργασίες μπορούν να ολοκληρωθούν γρήγορα χάρη στις γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης και σάρωσης, στις δύο μπροστινές κασέτες 250 φύλλων, την πίσω τροφοδοσία 50 φύλλων και το ADF 50 φύλλων. Εκτυπώστε όπως θέλετε με εκτύπωση μέσω φορητών συσκευών, Ethernet και το πάνελ αφής LCD 10,9 εκ.

Κάντε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο

Εξασφαλίστε το πλεονέκτημα με αυτόν τον γρήγορο και αποτελεσματικό εκτυπωτή που παρέχει την πρώτη σελίδα σε μόλις 5 ½ δευτερόλεπτα1 και ταχύτητες εκτύπωσης 25 έγχρωμες και ασπρόμαυρες σελ./ανά λεπτό2.Σε συνδυασμό με τη γρήγορη εκτύπωση διπλής όψης και τον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων υψηλής ταχύτητας, θα μπορείτε να επιταχύνετε τις καθημερινές εργασίες.

Πλούσιο σε χαρακτηριστικά EcoTank A4

Το L6570 έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις και προσφέρει δυνατότητες εκτύπωσης, σάρωσης, αντιγραφής και φαξ. Η επιλογή των λειτουργιών γίνεται εύκολα με την οθόνη αφής LCD.

Συνεχίστε την εξοικονόμηση

Εξοικονομήστε κάθε φορά που εκτυπώνετε με αυτό το EcoTank, που προσφέρει απίστευτα χαμηλό κόστος ανά σελίδα. Σε αντίθεση με άλλους εκτυπωτές, ο EcoTank διαθέτει μεγάλα δοχεία μελανιού που μπορείτε να γεμίσετε με χαμηλού κόστους φιαλίδια μελανιού.

Τέλος στις διακοπές

Ελαχιστοποιώντας τα ξαναγεμίσματα, αυτό το EcoTank μπορεί να εκτυπώσει χιλιάδες σελίδες πριν χρειαστεί περισσότερο μελάνι, ενώ οι δύο δίσκοι χαρτιού 250 φύλλων μπροστινής φόρτωσης και η γενναιόδωρη οπίσθια τροφοδοσία 50 φύλλων προσφέρουν χωρητικότητα 550 φύλλων.

Εκτυπώστε σχεδόν από παντού

Εκτυπώστε εύκολα από κινητά, tablet και φορητούς υπολογιστές μέσω EcoTank. Μέσω Wi-Fi και Wi-Fi Direct, μπορείτε να στέλνετε έγγραφα για εκτύπωση από έξυπνες συσκευές χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Epson iPrint3.

Εύκολη χρήση και αξιοπιστία

Το μεγάλο μπροστινό δοχείο μελανιού γεμίζει εύκολα με τα φιαλίδια μελανιού που σφραγίζουν ξανά, είναι εύχρηστα και δεν στάζουν. Αυτός ο εκτυπωσής χρησιμοποιεί την κεφαλή εκτύπωσης PrecisionCore χωρίς θερμότητα που είναι γνωστή για την ταχύτητα, την ποιότητα, την αξιοπιστία και την αποδοτικότητά της και διαρκεί όσο και ο εκτυπωτής.

 
Κατόπιν παραγγελίας

 PrecisionCore™ Κεφαλή εκτύπωσης

Ταχύτητα εκτύπωσης ISO/IEC 24734: 25 Σελίδες / λεπτό Μονόχρωμο, 25 Σελίδες / λεπτό Colour

Χρόνος μέχρι την πρώτη σελίδα: Μονόχρωμο 5,5 Δευτερόλεπτα, Colour 6 Δευτερόλεπτα

Μέγεθος Χαρτιού: A4, A5, A6, B5, B6, C4, C6, Legal, Letter

Duplex Print: Αυτόματο

Σάρωση Διπλής Όψεως

Συνδεσιμότητα: Ethernet, USB, Wi-Fi

Δυνατότητες: Fax, Mobile Printing Capability

Παραδοτέος εξοπλισμός: 1 σετ μελανιού (1x 127 ml BK, 3x 70 ml CMY), Κύρια συσκευή, Καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος, Οδηγός Γρήγορης έναρξης, User guide

Κατόπιν παραγγελίας
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής EPSON
Σειρά Epson L series
Κωδικός είδους C11CJ29402
Διαθεσιμότητα Κατόπιν παραγγελίας

Brands

SATO
EPSON
Zebra
Star
Bixolon
Πολυμηχάνημα Epson EcoTank L6570 Inkjet με WiFi και Mobile Print