Τρόποι Αποστολής

Αφού ολοκληρώσετε τις αγορές σας επικοινωνήστε μαζί μας, επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους για την αποστολή της παραγγελίας σας:

ΜΕ ELTA Courier

Η εταιρεία Χ. Γεωργιάδης ΑΕ για την ταχύτερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του δικτύου πελατών της, συνεργάζεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ELTA Courier για αποστολές εσωτερικού.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και οι χρεώσεις διαμορφώνονται ως εξής:

€ 3,60 για αποστολές έως 5 κιλά εντός Αττικής + € 0,80 το επιπλέον κιλό μέχρι 15 κιλά

€ 4,20 για αποστολές έως 5 κιλά σε χερσαίους προορισμούς + € 0,80 το επιπλέον κιλό μέχρι 15 κιλά

Οι ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ .

Χρέωση αντικαταβολής: 2,50€. Δεν είναι δυνατή η αντικαταβολή σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί με πρακτορείο μεταφορών. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διευθέτηση της πληρωμής.

Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται με συνεργαζόμενη Εταιρεία Courier εντός 2-3 ημερών αν είναι άμεσα διαθέσιμα τα προϊόντα.

*Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης στην εταιρεία Ταχυμεταφορών και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες.

*Η εταιρεία Χ. Γεωργιάδης ΑΕ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων των παραγγελθέντων προϊόντων, που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως προβλήματα στο οδικό δίκτυο, έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.τ.λ.

Σε περίπτωση που βρίσκεστε  σε κάποια δυσπρόσιτη  περιοχή όπως αυτή  ορίζεται από το δίκτυο της Acs, θα προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία, προκειμένου να ενημερωθείτε για τις ανάλογες χρεώσεις.

 

Με μεταφορική εταιρεία 

Για αποστολές μεγαλύτερου βάρους, η αποστολή μπορεί να πραγματοποιηθεί από την μεταφορική εταιρία που επιθυμείτε  και η χρέωση διαμορφώνεται κατά περίπτωση και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Προτείνεται για δέματα βάρους άνω των 10 kg , για περιοχές εντός &  εκτός λεκανοπεδίου Αττικής , η χρέωση επιβαρύνει τον πελάτη, ο οποίος επιλέγει την μεταφορική που επιθυμεί, και η χρέωση διαμορφώνεται ανάλογα.

Στην περίπτωση αυτή , δεν υπάρχει η επιλογή της αντικαταβολής.

Παραλαβή από τον χώρο μας

Εάν το προϊόν που σας ενδιαφέρει είναι άμεσα διαθέσιμο, μπορείτε να παραλάβετε αυθημερόν από τον χώρο μας ,κατόπιν συνεννοήσεως μαζί μας κατά την διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας μας, 08:00 έως 16:00, Δευτέρα - Παρασκευή, εκτός από αργίες στην οδό  Μαινεμένης 10 στον Ταύρο  ή σε περίπτωση που εξυπηρετείσθε από το υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης στην διεύθυνση Ολύμπου 25, Καλοχώρι τις ίδιες ώρες και μέρες λειτουργίας.

Δωρεάν αποστολή

Για παραγγελίες καθαρής αξίας 50,00 € και άνω για περιοχές εντός Αθηνών/ Θεσσαλονίκης και γειτονικών δήμων.Με το πέρας της παραγγελίας σας και την αποπληρωμή της, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον ακριβή  χρόνο παράδοσης.

Χρόνος παράδοσης ~ 2 ημέρες. Τα δρομολόγια διαμορφώνονται ανάλογα με τις περιοχές που εξυπηρετούν, και πραγματοποιούνται εργάσιμες 8.30 – 16.00.

*Επισημαίνουμε ότι, όταν η παραγγελία αφορά ετικέτες ή μελανοταινίες,προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία αφού υπολογιστεί το συνολικό βάρος της παραγγελίας, προκειμένου να συμφωνηθεί ο κατάλληλος τρόπος αποστολής.

Brands

SATO
EPSON
Zebra
Star
Bixolon
espaPsifiakos Metasx