Αναγνώστες Barcode

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 1-15 από 27

Σελίδα
 1. Zebra DS4608 1D/2D barcode scanner (DS4608-SR7U2100AZW)

  Το Zebra DS4608 είναι ένας barcode scanner ιδανικό για μια ποικιλία σταθμών εργασίας, όπως σε καταστήματα λιανικής και φιλοξενίας, καθώς και στην ηλεκτρονική και ελαφριά βιομηχανία (DPM). To scanner είναι επίσης στιβαρό, σχεδιασμένο για απαιτητικές εργασίες: διαθέτει πιστοποίηση IP52 και είναι ανθεκτικό στις κρούσεις από ύψος έως 1,8 μέτρα. Το παράθυρο σάρωσης με εσοχή βοηθά στη μείωση της βρωμιάς και των γρατσουνιών.

  Το DS4608 καταγράφει αξιόπιστα και γρήγορα 1D και 2D barcode, σε σχεδόν οποιοδήποτε φόντο και σχεδόν σε οποιαδήποτε κατάσταση: εκτυπωμένο ή από οθόνη, με υψηλή πυκνότητα ή χαμηλή αντίθεση.

  Ο σαρωτής γραμμωτού κώδικα είναι εξοπλισμένος με μικροεπεξεργαστή 800 MHz και αισθητήρα megapixel υψηλής ανάλυσης. Μαζί με την έξυπνη τεχνολογία απεικόνισης PRZM της Zebra, ακόμη και δυσανάγνωστα ή δυσπρόσιτα barcode καταγράφoνται αξιόπιστα. Η μορφοποίηση δεδομένων πολλαπλών κωδικών διασφαλίζει ότι, όπως απαιτείται, καταγράφονται πολλοί γραμμικοί κώδικες με μία μόνο σάρωση και μεταφέρονται με την επιθυμητή σειρά. Μια πρακτική και σαφής επιβεβαίωση τριπλής καλής σάρωσης ακολουθεί κάθε επιτυχημένη σάρωση: ένα LED αποκωδικοποίησης, ένα προγραμματιζόμενο ακουστικό ηχητικό σήμα και μια άμεση ένδειξη αποκωδικοποίησης με φωτισμό στο γραμμωτό κώδικα. Ένα ιδιαίτερα πρακτικό χαρακτηριστικό είναι η αναγνώριση κεντρικού υπολογιστή, η οποία επιλέγει αυτόματα τη σωστή διεπαφή (USB, RS-232 ή RS-485) όταν είναι συνδεδεμένη.

  Ένα άλλο πλεονέκτημα του DS4608 είναι η γρήγορη αλλαγή μεταξύ των λειτουργιών χειρός και παρουσίασης. Για τη λειτουργία παρουσίασης, απλώς τοποθετήστε το σαρωτή γραμμωτού κώδικα στη βάση παρουσίασης. Η λειτουργία χειρός ενεργοποιείται αυτόματα μόλις παραληφθεί ο σαρωτής.

  Το DS4608 απολαμβάνει υποστήριξη από τις προσφορές υπηρεσιών του DataCapture DNA, με μια σειρά από μοναδικά εργαλεία για ανάπτυξη, διαχείριση, διαφάνεια και παραγωγικότητα.

  DS4608-SR7U2100AZW
  210,80 € 170,00 €
 2. Datalogic PowerScan PM9501 Ασύρματο 2D barcode scanner βιομηχανικής χρήσης

  Το PowerScan PM9500 της Datalogic είναι ένας αποδοτικό 1D/2D barcode scanner που προσφέρει εξαιρετική κινητικότητα για βιομηχανική λειτουργία. Το ασύρματο scanner εντυπωσιάζει με τη το σύστημα εκπομπής στενής ζώνης STAR 2.0 της Datalogic με 433 MHz. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το STAR 2.0 είναι έως και 25 φορές γρηγορότερο και προσφέρει μεγαλύτερη εμβέλεια έως και 100 m (με ανεμπόδιστη θέα).

  Η μηχανή αποκωδικοποίησης του PM9500 προσφέρει την ισχυρή απόδοση ανάγνωσης στην οποία είστε συνηθισμένοι και επίσης συλλαμβάνει αξιόπιστα εικόνες. Το περίβλημά του είναι ανθεκτικό ώστε να αντέχει επαναλαμβανόμενες πτώσεις από 2 m. Είναι πιστοποιημένο με IP65 έναντι νερού και σκόνης και λειτουργεί άψογα σε ακραίες θερμοκρασίες (-20 έως +50 ° C), καθιστώντας το ιδανικό τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους..

  PM9501-433RBK10
  880,40 € 710,00 €
 3. Datalogic PowerScan PM9100 Ασύρματο barcode scanner βιομηχανικής χρήσης

  To φορητο barcode scanner PowerScan PM9100 της Datalogic επικοινωνεί μέσω ασύρματου μικρού μήκους κύμαρος (433 ή 910 MHz) και είναι η ιδανική επιλογή για όσους δεν επιθυμούν να χρησιμοποιούν Bluetooth ή WiFi scanner λόγω πιθανών παρεμβολών. Το ισχυρό σύστημα ανάγνωσης καταγράφει barcodes με μια γραμμή πράσινου φωτισμού, η οποία είναι απαλή στα μάτια και επίσης απλοποιεί σημαντικά τη στόχευση. Έτσι, το PM9100 είναι μια μεγάλη βοήθεια στην αποθήκευση, την παραγωγή, την εφοδιαστική και τις μεταφορές. Λειτουργήστε έως και 16 scanner ταυτόχρονα με απρόσκοπτη περιαγωγή μεταξύ βάσεων. Επειδή το scanner χρησιμοποιεί το ασύρματο σύστημα STAR 2.0 της Datalogic, είναι επίσης συμβατό με υπάρχουσες υποδομές και συσκευές που βασίζονται σε αυτό το σύστημα. Επιπλέον, είναι ανθεκτικό στη σκόνη σύμφωνα με το IP65, προστατεύεται από το νερό από όλες τις κατευθύνσεις και από πτώσεις έως 2 m.

  PM9100-433RBK10
  793,60 € 640,00 €
 4. Datalogic QuickScan Mobile QBT2430 Bluetooth barcode scanner με βάση.

  Εύκολη ανάγνωση barcodeμε το QuickScan QBT2430 της Datalogic. Αυτό το ασύρματο scanner με τεχνολογία Bluetooth καταγράφει γρήγορα και αξιόπιστα τυπωμένα και ψηφιακα 1D και 2D barcode από smartphone και tablet.

  Η μεγάλη ασύρματη εμβέλεια Bluetooth έως 25 m παρέχει στους χρήστες μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Το QBT2400 στέλνει τα δεδομένα είτε μέσω του σταθμού βάσης στον κεντρικό υπολογιστή είτε σε οποιοδήποτε tablet ή φορητό υπολογιστή με λειτουργία Bluetooth. Μέσω του προφίλ Bluetooth HID συνδέεται εύκολα είτε συσκευές Android είτε iOS.

  Η ισχυρή απόδοση της μπαταρίας ιόντων λιθίου, η οποία είναι ανταλλάξιμη σε δευτερόλεπτα, εξασφαλίζει μεγάλο χρονικό διάστημα λειτουργίας. Το QuickScan QBT2430 φορτίζεται γρήγορα, ακόμα και χωρίς το σταθμό βάσης, μέσω της ενσωματωμένης θύρας micro USB.

  Χάρη στην πατενταρισμένη επιβεβαίωση σάρωσης Green Spot της Datalogic, οι χρήστες λαμβάνουν άμεση επιβεβαίωση. Ο σκούρος κόκκινος οπίσθιος φωτισμός στο QuickScan QBT2430 είναι εύκολος στα μάτια των χρηστών, ενώ δύο έντονα μπλε τρίγωνα ορίζουν σαφώς την περιοχή στόχου, για πιο ακριβή καταγραφή σχεδόν κάθε barcode. Αυτό είναι ιδιαίτερα πρακτικό όταν γίνεται καταγραφή από λίστες barcode

  QBT2430-BK-BTK1
  198,40 € 160,00 €
 5. Datalogic QuickScan QD2430 barcode scanner USB με βάση

  Υψηλή απόδοση ανάγνωσης σε χαμηλή τιμή - αυτό είναι σημαντικό σε έναν barcode scanner. Το Datalogic QuickScan QD2400 είναι ένα φορητό barcode scanner που διαβάζει γρήγορα και απ' όλες τις κατευθύνσεις σχεδόν όλά τα κοινά γραμμικα 1D και 2D. Αυτό καθιστά τη συσκευή ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για όσους επιθυμούν ή πρέπει να μεταβούν σε 2D barcodes - αλλά των οποίων ο προϋπολογισμός είναι περιορισμένος.

  Το QuickScan QD2400 εντυπωσιάζει με τον υψηλό βαθμό ανοχής κίνησης και την ευέλικτη απόσταση ανάγνωσής του. Από την ιχνηλάτηση εγγράφων σε δημόσιες εγκαταστάσεις, καθώς και στο ταμείο - αλλά ειδικά στο λιανικό εμπόριο - ξεδιπλώνεται το πλήρες δυναμικό του. Επίσης, αποκωδικοποιεί αξιόπιστα 2D barcodes από οθόνες κινητέων συσκευών, γεγονός που το καθιστά ιδανική εναλλακτική λύση για εφαρμογές κουπονιών και μάρκετινγκ για κινητά. Χάρη στο εξελιγμένο σύστημα φωτισμού με το σκούρο κόκκινο φως, μαζί με τα εξαιρετικά ορατά μπλε σήματα LED, η σάρωση γίνεται ευκολότερη και ταχύτερη για τον χρήστη. Η πατενταρισμένη επιβεβαίωση σάρωσης »Green Spot« ολοκληρώνει μια αποτελεσματική διαδικασία σάρωσης. Η τεχνολογία ανάγνωσης εξασφαλίζει επιπλέον τη μακροζωία της συσκευής

  QD2430-BKK1S
  105,40 € 85,00 €
 6. Datalogic Gryphon GD4520 USB

  Χάρη στην εξαιρετική σχεδίαση, την εργονομία και το ευρύ σετ χαρακτηριστικών, η σειρά προϊόντων Gryphon I GD4500 της Datalogic αντιπροσωπεύει το premium επίπεδο των barcode scanner για εφαρμογές γενικής χρήσης. Η συσκευή καταγράφει γραμμικά 1D, 2D και προαιρετικά Digimarc barcode με γρήγορο ρυθμό. Η λιανική και το σημείο πώλησης-ολοκλήρωση αγοράς είναι το φυσικό του περιβάλλον. Ωστόσο, μια ποικιλία επιλογών και η συνολική ανθεκτικότητά του το κάνουν ιδανικό σε συγκεκριμένες, σημαντικές εφαρμογές στον κλάδο της κατασκευής, της υγειονομικής περίθαλψης, των μεταφορών και της εφοδιαστικής. Η παραγωγικότητα και η απόδοση των χρηστών αυξάνεται χάρη στον υψηλής ανάλυσης αισθητήρα για εξαιρετικά αποτελέσματα ανάγνωσης - σε συνδυασμό με τη χαρακτηριστική τεχνολογία ζεστού λευκού φωτισμού από το Datalogic.

  Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης Motionix, το GD4500 ανιχνεύει φυσικές κινήσεις σε κλάσματα του δευτερολέπτου και μεταβαίνει απευθείας στη λειτουργία σάρωσης που είναι απαραίτητη - είτε βρίσκεται στη βάση ή σε χειροκίνητη λειτουργία. Παρέχει ανώτερη ταχύτητα σάρωσης και βάθος εστιακού πεδίου, το οποίο βοηθά κατά τη σύλληψη κακώς αναγνώσιμων ή κατεστραμμένων γραμμωτών κωδίκων. Οι χειριστές θα βρουν το Gryphon I GD4500 εξαιρετικά εύκολο στη χρήση.

  GD4520-BKK1
  239,32 € 193,00 €
 7. Τροφοδοτικό Datalogic 5V/3A

  Τροφοδοτικό της Datalogic συμβατό με τα περισσότερα scanner της εταιρίας. Περιλαμβάνεται καλώδιο.
  90ACC0287
  19,22 € 15,50 €
 8. Datalogic Magelan 1500i επιτραπέζιο bαrcode scanner

  Απαιτείται η αγορά του τροφοδοτικού για τη λειτουργεία του scanner.

  Το Datalogic Magellan 1500i είναι ένα επιτραπέζιο barcode scanner παρουσίασης ιδανικό για όλα τα σημεία πώλησης. Η Datalogic κατάφερε την εξοικονόμηση χώρου με χρήση σύγχρονης τεχνολογία σάρωσης, μεταξύ άλλων με το πατενταρισμένο «Green Spot». Εκτός από τη λήψη δυσανάγνωστων, κατεστραμμένων και σύντομων τυπωμένων 1D και 2D barcode, καταγράφει επίσης αξιόπιστα και γρήγορα barcode από smartphone ή tablet (όπως εισιτήρια εισιτηρίων και κουπόνια). Προαιρετικά, το Magellan 1500i διαβάζει επίσης Digimarc barcode, καθιστώντας το εξαιρετικά ευέλικτο. Το Magellan έχει εύρος σάρωσης έως και 30 cm.

  Με τον αισθητήρα κίνησης, το Magellan 1500i αναγνωρίζει αμέσως όταν ένα αντικείμενο εισέρχεται στην ακτίνα σάρωσης και αυξάνει αυτόματα την ένταση του φωτισμού, για να συλλάβει το αντικείμενο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ταυτόχρονα μειώνει τις αντανακλάσεις και το τρεμόπαιγμα, εξοικονομώντας χρόνο και αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

  Χρησιμοποιήστε το Magellan 1500i είτε σε λειτουργία χειρός είτε παρουσίασης. Εάν ένα προϊόν είναι πολύ βαρύ για ανύψωση, το Magellan 1500i αναγνωρίζει αμέσως πότε αφαιρείται από τη βάση και ενεργοποιεί τις λυχνίες LED για λήψη σε λειτουργία χειρός. Μόλις τοποθετηθεί πίσω στη βάση, επιστρέφει αυτόματα στη λειτουργία παρουσίασης.

  Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι το μέγεθός του: με μόλις 6 x 7,5 x 10,6 cm είναι το μέγεθος της παλάμης σας - ιδανικό για σημεία πώλησης με περιορισμένο χώρο.

  Το Datalogic Magellan 1500i είναι εύκολο στη χρήση. Σηματοδοτεί επιτυχημένες σαρώσεις ακουστικά καθώς και μέσω του LED που βρίσκεται στην κορυφή. Συνδέστε το μέσω USB (HID ή VCOM), OEM (IBM) και RS-232. Το Magellan 1500i διαθέτει πιστοποίηση IP52, αντέχει πτώση από 1,2 m και αντέχει σε υγρασία 95%.

  1500i
  296,36 € 239,00 €
 9. Datalogic Gryphon GPS4421 επιτραπέζιο scanner - Λευκό

  Το Gryphon I GPS4400 θα σας εντυπωσιάσει με περισσότερα από το σχεδιασμό του. Αυτό το ευέλικτο barcode scanner παρουσίασης προσφέρει εξαιρετική απόδοση κατά την ανάγνωση 1D και 2D barcode, συμπεριλαμβανομένων ταχυδρομικών και στοιβαγμένων κωδικών, ακόμη και από οθόνες. Το τελευταίο καθιστά το GPS4400 τον ιδανικό βοηθό για τη λήψη κωδικών έκπτωσης και ειδικών προσφορών, καθώς και καρτών πελατών, απευθείας από ένα smartphone. Είναι επίσης ιδανικό για χρήση στο POS σε φαρμακεία, καταστήματα λιανικής, καθώς και στον χώρο υποδοχής φιλοξενίας.

  Το scanner έχει μια ευκολα ρυθμιζόμενη βάση, και έτσι προσφέρει τη βέλτιστη ευθυγράμμιση για την εύκολη ανάγνωση barcode. O αισθητήρας ανάγνωσης, με την πατενταρισμένη επιβεβαίωση ανάγνωσης "Green Spot", διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες σάρωσης σε κοντινή απόσταση, μεγάλο πλάτος σάρωσης και εξαιρετική ανοχή κίνησης. Η θύρα USB Plug and Play εξασφαλίζει ομαλή ενσωμάτωση. Διαμορφώστε το scanner με κλασικό τρόπο μέσω του εγχειριδίου ή μέσω πρακτικών βοηθητικών προγραμμάτων από το Datalogic.

  GPS4421-WHK1B
  231,88 € 187,00 €
 10. Datalogic Gryphon GPS4421 επιτραπέζιο scanner - Μαύρο

  Το Gryphon I GPS4400 θα σας εντυπωσιάσει με περισσότερα από το σχεδιασμό του. Αυτό το ευέλικτο barcode scanner παρουσίασης προσφέρει εξαιρετική απόδοση κατά την ανάγνωση 1D και 2D barcode, συμπεριλαμβανομένων ταχυδρομικών και στοιβαγμένων κωδικών, ακόμη και από οθόνες. Το τελευταίο καθιστά το GPS4400 τον ιδανικό βοηθό για τη λήψη κωδικών έκπτωσης και ειδικών προσφορών, καθώς και καρτών πελατών, απευθείας από ένα smartphone. Είναι επίσης ιδανικό για χρήση στο POS σε φαρμακεία, καταστήματα λιανικής, καθώς και στον χώρο υποδοχής φιλοξενίας.

  Το scanner έχει μια ευκολα ρυθμιζόμενη βάση, και έτσι προσφέρει τη βέλτιστη ευθυγράμμιση για την εύκολη ανάγνωση barcode. O αισθητήρας ανάγνωσης, με την πατενταρισμένη επιβεβαίωση ανάγνωσης "Green Spot", διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες σάρωσης σε κοντινή απόσταση, μεγάλο πλάτος σάρωσης και εξαιρετική ανοχή κίνησης. Η θύρα USB Plug and Play εξασφαλίζει ομαλή ενσωμάτωση. Διαμορφώστε το scanner με κλασικό τρόπο μέσω του εγχειριδίου ή μέσω πρακτικών βοηθητικών προγραμμάτων από το Datalogic.

  GPS4421-BKK1B
  210,80 € 170,00 €
 11. Datalogic Gryphon GD4520 USB με βάση

  Χάρη στην εξαιρετική σχεδίαση, την εργονομία και το ευρύ σετ χαρακτηριστικών, η σειρά προϊόντων Gryphon I GD4500 της Datalogic αντιπροσωπεύει το premium επίπεδο των barcode scanner για εφαρμογές γενικής χρήσης. Η συσκευή καταγράφει γραμμικά 1D, 2D και προαιρετικά Digimarc barcode με γρήγορο ρυθμό. Η λιανική και το σημείο πώλησης-ολοκλήρωση αγοράς είναι το φυσικό του περιβάλλον. Ωστόσο, μια ποικιλία επιλογών και η συνολική ανθεκτικότητά του το κάνουν ιδανικό σε συγκεκριμένες, σημαντικές εφαρμογές στον κλάδο της κατασκευής, της υγειονομικής περίθαλψης, των μεταφορών και της εφοδιαστικής. Η παραγωγικότητα και η απόδοση των χρηστών αυξάνεται χάρη στον υψηλής ανάλυσης αισθητήρα για εξαιρετικά αποτελέσματα ανάγνωσης - σε συνδυασμό με τη χαρακτηριστική τεχνολογία ζεστού λευκού φωτισμού από το Datalogic.

  Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης Motionix, το GD4500 ανιχνεύει φυσικές κινήσεις σε κλάσματα του δευτερολέπτου και μεταβαίνει απευθείας στη λειτουργία σάρωσης που είναι απαραίτητη - είτε βρίσκεται στη βάση ή σε χειροκίνητη λειτουργία. Παρέχει ανώτερη ταχύτητα σάρωσης και βάθος εστιακού πεδίου, το οποίο βοηθά κατά τη σύλληψη κακώς αναγνώσιμων ή κατεστραμμένων γραμμωτών κωδίκων. Οι χειριστές θα βρουν το Gryphon I GD4500 εξαιρετικά εύκολο στη χρήση.

  GD4520-BKK1S
  260,40 € 210,00 €
 12. Datalogic Gryphon I GM4500 ασύρματο scanner με βάση

  Βασιστείτε στον barcode scanner Gryphon! Είτε πρόκειται για τον κλάδο της λιανικής, της εφοδιαστικής, των μεταφορών, των φαρμακείων ή της φιλοξενίας, το Datalogic Gryphon I GM4500 είναι το αγαπημένο όλων, χάρη στις προληπτικές δυνατότητες σάρωσης. Ο φορητός σαρωτής ταιριάζει τόσο καλά στα αριστερά όσο και στο δεξί χέρι, εντυπωσιάζει με κομψό σχεδιασμό, είναι εύκολος στη χρήση και πείθει με τις εσωτερικές του αξίες!

  Το Gryphon είναι εξοπλισμένο με μια νέα λειτουργία ασύρματης φόρτισης που επιτρέπει στο σαρωτή γραμμωτού κώδικα να φορτίζεται γρήγορα και εύκολα μέσω επαγωγής. Επειδή δεν έχει θύρα φόρτισης, είναι λιγότερο εύθραυστο και πιο ανθεκτική. Τα σαρωμένα δεδομένα μεταδίδονται ασύρματα μέσω narrowband πομπου, χάρη στο σύστημα Star Cordless της Datalogic.

  Το Gryphon σαρώνει 1D, 2D και προαιρετικά επίσης Digimarc barcode με γρήγορη ταχύτητα - και με φιλικό προς τα μάτια, λευκό φωτισμό. Αυτός ο τύπος φωτισμού είναι καλύτερος για την ανάγνωση έγχρωμων γραμμωτών κωδικών χαμηλής αντίθεσης. Το Gryphon έχει πολύ μεγάλο εστιακό βάθος πεδίου, με το οποίο καταγράφει επίσης κακώς αναγνώσιμα ή κατεστραμμένα barcode σε χρόνο μηδέν. Χάρη στους αισθητήρες κίνησης Datalogic Motionix, αλλάζει αυτόματα κατά τη σάρωση μεταξύ της λειτουργίας σάρωσης που απαιτείται αυτήν τη στιγμή στη λειτουργία χειρός ή στη βάση.

  Ο σαρωτής γραμμωτού κώδικα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός, χάρη στην πιστοποίηση IP52 και την αντοχή του σε πτώσεις από ύψη έως 1,8 m. Ο σταθμός φόρτισης / μεταφοράς του διαθέτει πολλαπλή διεπαφή με USB, RS-232 και wedge πληκτρολογίου.

  GM4500-BK-HD-433
  632,40 € 510,00 €
 13. Datalogic Heron HD3130 Λευκό με βάση

  Κομψότητα σε συνδυασμό με κορυφαία απόδοση - αυτό είναι που προσφέρει το scanner Datalogic Heron HD3100. Με τον απλό χειρισμό και τις ισορροπημένες εργονομικές ιδιότητές του είναι εξίσου αγαπημένο στο λιανικό εμπόριο όπως και στo γραφείο. Προγραμματίστε τον κομψό φωτισμό LED στις πλευρές και στο επάνω μέρος όπως θέλετε.

  Το Heron βασίζεται στην έννοια της ενστικτώδους απόστασης σάρωσης: βέλτιστη απόδοση ανάγνωσης που κυμαίνεται από επαφή έως απόσταση 60 cm από το barcode. Η πατενταρισμένη τεχνολογία «Green-Spot» της Datalogic, καθώς και τα ελεύθερα προγραμματιζόμενα πολυφωνικά ηχεία, απλοποιούν σημαντικά την ανάγνωση barcode. Η παρεχόμενη βάση διασφαλίζει ότι το Heron επιτρέπει απλή λειτουργία hands-free, ενώ ταυτόχρονα δίνει στο σαρωτή μια κομψή συνολική εμφάνιση στο σημείο πώλησης.

  HD3130-WHK1B
  115,32 € 93,00 €
 14. Datalogic Heron HD3130 Μαύρο με βάση

  Κομψότητα σε συνδυασμό με κορυφαία απόδοση - αυτό είναι που προσφέρει το scanner Datalogic Heron HD3100. Με τον απλό χειρισμό και τις ισορροπημένες εργονομικές ιδιότητές του είναι εξίσου αγαπημένο στο λιανικό εμπόριο όπως και στo γραφείο. Προγραμματίστε τον κομψό φωτισμό LED στις πλευρές και στο επάνω μέρος όπως θέλετε.

  Το Heron βασίζεται στην έννοια της ενστικτώδους απόστασης σάρωσης: βέλτιστη απόδοση ανάγνωσης που κυμαίνεται από επαφή έως απόσταση 60 cm από το barcode. Η πατενταρισμένη τεχνολογία «Green-Spot» της Datalogic, καθώς και τα ελεύθερα προγραμματιζόμενα πολυφωνικά ηχεία, απλοποιούν σημαντικά την ανάγνωση barcode. Η παρεχόμενη βάση διασφαλίζει ότι το Heron επιτρέπει απλή λειτουργία hands-free, ενώ ταυτόχρονα δίνει στο σαρωτή μια κομψή συνολική εμφάνιση στο σημείο πώλησης.

  HD3130-BKK1B
  99,20 € 80,00 €
 15. Datalogic Quickscan Lite QW2120 USB

  Με βάση την επιτυχία των υπαρχόντων μοντέλων QuickScan, η Datalogic έχει αναπτύξει μια ειδική έκδοση για ιδιαίτερα μεγάλα barcode. Αυτή η συσκευή 1D είναι ιδανική για όλους όσους αναζητούν ένα εύχρηστο σαρωτή με καλή απόδοση με μικρή τιμή. Η συσκευή διαβάζει όλα τα τυπικά 1D barcode και τους γραμμικούς κωδικούς GS1 DataBar. Χάρη στη διευρυμένη, φωτεινή γραμμή σάρωσης, σαρώνει επίσης ευρύτερα από το συνηθισμένο barcode, όπως εκείνα που χρησιμοποιούνται σε συγκεκριμένες περιοχές και από κατασκευαστές ηλεκτρονικών ανταλλακτικών.

  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καταστήματα λιανικής, τράπεζες ή σε ελαφριά βιομηχανία σε λειτουργία χειρός ή παρουσίασης. Η πατενταρισμένη επιβεβαίωση σάρωσης Green Spot εξασφαλίζει καλές εργονομικές ιδιότητες, όπως και το ελαφρύ και συμπαγές περίβλημα με προστατευτική αντιολισθητική επιφάνεια από καουτσούκ. Αυτό διατηρεί το QuickScan πλήρως λειτουργικό ακόμη και μετά από επαναλαμβανόμενες πτώσεις από ύψος 1,5 m. Η πιστοποίηση IP42 εγγυάται προστασία από το νερό και τη σκόνη. Για εύκολη ενσωμάτωση, επιλέξτε μεταξύ των διασυνδέσεων USB και πληκτρολογίου wedge / RS-232.
   

  QW2120-BKK1
  53,32 € 43,00 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 1-15 από 27

Σελίδα

Brands

SATO
EPSON
Zebra
Star
Bixolon
 • Νέα Προϊόντα
Δεν μπορούμε να βρούμε προϊόντα που να ταιριάζουν στην επιλογή.