Αναγνώστες Barcode

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 1-15 από 31

Σελίδα
 1. Honeywell Voyager 1470g 2D barcode reader με βάση

  To Honeywell Xenon Voyager 1470g για λιανική, εφοδιαστική, μεταφορά και υγειονομική περίθαλψη είναι ένα εξαιρετικό scanner - καταγράφει αξιόπιστα ξεθωριασμένα και κατεστραμμένα 1D/2D barcode και DOT ακόμα και από οθόνες κινητών τηλεφώνων. Αυτό απλοποιεί τις εργασίες, βελτιώνει την απόδοση και, πάνω απ 'όλα, δίνει στο προσωπικό και στους πελάτες περισσότερο χρόνο.

  To Honeywell Voyager 1470g ταιριάζει υπέροχα στο χέρι σας και έχει σχεδιαστεί για να είναι πολύ στιβαρό. Το Xenon Performance αντέχει έως και 30 πτώσεις από 1,8 μ., Σαρώνει επίσης αξιόπιστα τους γραμμωτούς κώδικες σε υγρασία 95% και διαθέτει πιστοποίηση IP52.

  1470G2D-2USB-1-R
  173,60 € 140,00 €
 2. Honeywell Xenon 1950g

  To Honeywell Xenon Performance 1950g για λιανική, εφοδιαστική, μεταφορά και υγειονομική περίθαλψη είναι ένα εξαιρετικό scanner - καταγράφει αξιόπιστα ξεθωριασμένους και κατεστραμμένα 1D/2D barcode, ταχυδρομικούς Digimarc, κωδικούς OCR και DOT (ανάλογα με το διαμόρφωση). Αυτό απλοποιεί τις εργασίες, βελτιώνει την απόδοση και, πάνω απ 'όλα, δίνει στο προσωπικό και στους πελάτες περισσότερο χρόνο.

  Tο Honeywell Xenon Performance  1950g ταιριάζει υπέροχα στο χέρι σας και έχει σχεδιαστεί για να είναι πολύ στιβαρό. Το Xenon Performance αντέχει έως και 50 πτώσεις από 1,8 μ., Σαρώνει επίσης αξιόπιστα τους γραμμωτούς κώδικες σε υγρασία 95% και διαθέτει πιστοποίηση IP52.

  1950GSR-2USB-R
  217,00 € 175,00 €
 3. Honeywell Xenon 1952g

  To Honeywell Xenon 1952g καταγράφει ξεθωριασμένα και κατεστραμμένα 1D/2D barcode, εξίσου αξιόπιστα και γρήγορα όσο και ταχυδρομικούς Digimarc, OCR και DOT (ανάλογα με τη διαμόρφωση). Αυτό εξοικονομεί χρόνο στους χρήστες και τους πελάτες, καθιστώντας το ιδανικό για λιανικό εμπόριο, logistics και μεταφορά. Χάρη στην ασύρματη σύνδεση Bluetooth, η απόδοση βελτιώνεται πάρα πολύ και επιτρέπει την ανάγνωση barcode χωρίς τους περιορισμους του καλωδίου, για μέγιστη ευελιξία και μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

  Η επιβεβαίωση της ανάγνωσης γίνεται μέσω LED, εξατομικευμένου ηχητικού σήματος και δόνησης. Η συσκευή αντέχει πτώσεις από 1.8 μέτρο και διαθέτει πιστοποίηση IP52. Η μπαταρία του διαρκεί 14 ώρες εργασίας και φορτίζει σε 4 ώρες με την παρεχόμενη βάση παρουσίασης.Εικόνα περιοχής για σχεδόν όλους τους γραμμωτούς κώδικες 1D και 2D
  Σύνδεση Bluetooth για υψηλή ευελιξία
  Αποτυπώνει κατεστραμμένους και δυσανάγνωστους γραμμωτούς κώδικες

  1952GHD-2USB-A-R
  855,60 € 690,00 €
 4. Zebra DS9908 2D Barcode Scanner - DS9908-SR4U2100AZW

  Ο υβριδικός αναγνώστης barcode DS9908 από τη Zebra, με υψηλή απόδοσή τους και τον φουτουριστικό σχεδιασμό. Στη λειτουργία χειρός μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου καλά με το αριστερό και με το δεξί χέρι - και αν ο χρήστης έχει γεμάτα χέρια, συνεχίζει να σαρώνει αξιόπιστα στη λειτουργία παρουσίασης. Ένας αισθητήρας αφής μαζί με ένα επιταχυνσιόμετρο, διασφαλίζει ότι το scanner μεταβαίνει αμέσως από τη λειτουργία παρουσίασης σε λειτουργία χειρός μόλις αφαιρεθεί από τη βάση. Στη λειτουργία παρουσίασης, το πεδίο σάρωσης ρυθμίζεται αυτόματα έτσι ώστε τα κοντινά αντικείμενα να μην σαρώνονται κατά λάθος. Στη λειτουργία χειρός, η ρύθμιση αλλάζει αυτόματα, διευκολύνοντας τη σάρωση αντικειμένων έως και 62 εκατοστά μακριά.

  Διαθέτει έναν μικροεπεξεργαστή 800 MHz και την «PRZM Intelligent Imaging Technology» της Zebra. Μαζί παρέχουν εξαιρετική απόδοση κατά την ανάγνωση 1D, 2D barcode και Digimarc. Και όλα αυτά, ανεξάρτητα από την κατάστασή τους- οι ψηφιακοί γραμμικοί κώδικες στα smartphone, οι δυσανάγνωστοι, τσαλακωμένοι, ξεθωριασμένοι, γυαλιστεροί, φθαρμένοι γραμμωτοί κώδικες και αυτοί με χαμηλή αντίθεση καταγράφονται αξιόπιστα. Ο ρυθμός ανάγνωσης είναι έως 610 cm/sec. σε λειτουργία παρουσίασης. Είναι επίσης στιβαρός: ο DS9908 διαθέτει πιστοποίηση IP52 και είναι ανθεκτικός στις πτώσεις από ύψος 1,5 m.

  Ο σαρωτής Zebra DS9908 είναι οι ιδανικός για γρήγορη και απίστευτα ακριβή σάρωση στο POS, σε χώρους λιανικής, check-in και στη φιλοξενία.

  DS9908-SR4U2100AZW
  310,00 € 250,00 €
 5. Zebra DS4608 1D/2D barcode scanner (DS4608-SR7U2100AZW)

  Το Zebra DS4608 είναι ένας barcode scanner ιδανικό για μια ποικιλία σταθμών εργασίας, όπως σε καταστήματα λιανικής και φιλοξενίας, καθώς και στην ηλεκτρονική και ελαφριά βιομηχανία (DPM). To scanner είναι επίσης στιβαρό, σχεδιασμένο για απαιτητικές εργασίες: διαθέτει πιστοποίηση IP52 και είναι ανθεκτικό στις κρούσεις από ύψος έως 1,8 μέτρα. Το παράθυρο σάρωσης με εσοχή βοηθά στη μείωση της βρωμιάς και των γρατσουνιών.

  Το DS4608 καταγράφει αξιόπιστα και γρήγορα 1D και 2D barcode, σε σχεδόν οποιοδήποτε φόντο και σχεδόν σε οποιαδήποτε κατάσταση: εκτυπωμένο ή από οθόνη, με υψηλή πυκνότητα ή χαμηλή αντίθεση.

  Ο σαρωτής γραμμωτού κώδικα είναι εξοπλισμένος με μικροεπεξεργαστή 800 MHz και αισθητήρα megapixel υψηλής ανάλυσης. Μαζί με την έξυπνη τεχνολογία απεικόνισης PRZM της Zebra, ακόμη και δυσανάγνωστα ή δυσπρόσιτα barcode καταγράφoνται αξιόπιστα. Η μορφοποίηση δεδομένων πολλαπλών κωδικών διασφαλίζει ότι, όπως απαιτείται, καταγράφονται πολλοί γραμμικοί κώδικες με μία μόνο σάρωση και μεταφέρονται με την επιθυμητή σειρά. Μια πρακτική και σαφής επιβεβαίωση τριπλής καλής σάρωσης ακολουθεί κάθε επιτυχημένη σάρωση: ένα LED αποκωδικοποίησης, ένα προγραμματιζόμενο ακουστικό ηχητικό σήμα και μια άμεση ένδειξη αποκωδικοποίησης με φωτισμό στο γραμμωτό κώδικα. Ένα ιδιαίτερα πρακτικό χαρακτηριστικό είναι η αναγνώριση κεντρικού υπολογιστή, η οποία επιλέγει αυτόματα τη σωστή διεπαφή (USB, RS-232 ή RS-485) όταν είναι συνδεδεμένη.

  Ένα άλλο πλεονέκτημα του DS4608 είναι η γρήγορη αλλαγή μεταξύ των λειτουργιών χειρός και παρουσίασης. Για τη λειτουργία παρουσίασης, απλώς τοποθετήστε το σαρωτή γραμμωτού κώδικα στη βάση παρουσίασης. Η λειτουργία χειρός ενεργοποιείται αυτόματα μόλις παραληφθεί ο σαρωτής.

  Το DS4608 απολαμβάνει υποστήριξη από τις προσφορές υπηρεσιών του DataCapture DNA, με μια σειρά από μοναδικά εργαλεία για ανάπτυξη, διαχείριση, διαφάνεια και παραγωγικότητα.

  DS4608-SR7U2100AZW
  241,80 € 195,00 €
 6. Datalogic PowerScan PM9501 Ασύρματο 2D barcode scanner βιομηχανικής χρήσης

  Το PowerScan PM9500 της Datalogic είναι ένας αποδοτικό 1D/2D barcode scanner που προσφέρει εξαιρετική κινητικότητα για βιομηχανική λειτουργία. Το ασύρματο scanner εντυπωσιάζει με τη το σύστημα εκπομπής στενής ζώνης STAR 2.0 της Datalogic με 433 MHz. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το STAR 2.0 είναι έως και 25 φορές γρηγορότερο και προσφέρει μεγαλύτερη εμβέλεια έως και 100 m (με ανεμπόδιστη θέα).

  Η μηχανή αποκωδικοποίησης του PM9500 προσφέρει την ισχυρή απόδοση ανάγνωσης στην οποία είστε συνηθισμένοι και επίσης συλλαμβάνει αξιόπιστα εικόνες. Το περίβλημά του είναι ανθεκτικό ώστε να αντέχει επαναλαμβανόμενες πτώσεις από 2 m. Είναι πιστοποιημένο με IP65 έναντι νερού και σκόνης και λειτουργεί άψογα σε ακραίες θερμοκρασίες (-20 έως +50 ° C), καθιστώντας το ιδανικό τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους..

  PM9501-433RBK10
  930,00 € 750,00 €
 7. Datalogic PowerScan PM9100 Ασύρματο barcode scanner βιομηχανικής χρήσης

  To φορητο barcode scanner PowerScan PM9100 της Datalogic επικοινωνεί μέσω ασύρματου μικρού μήκους κύμαρος (433 ή 910 MHz) και είναι η ιδανική επιλογή για όσους δεν επιθυμούν να χρησιμοποιούν Bluetooth ή WiFi scanner λόγω πιθανών παρεμβολών. Το ισχυρό σύστημα ανάγνωσης καταγράφει barcodes με μια γραμμή πράσινου φωτισμού, η οποία είναι απαλή στα μάτια και επίσης απλοποιεί σημαντικά τη στόχευση. Έτσι, το PM9100 είναι μια μεγάλη βοήθεια στην αποθήκευση, την παραγωγή, την εφοδιαστική και τις μεταφορές. Λειτουργήστε έως και 16 scanner ταυτόχρονα με απρόσκοπτη περιαγωγή μεταξύ βάσεων. Επειδή το scanner χρησιμοποιεί το ασύρματο σύστημα STAR 2.0 της Datalogic, είναι επίσης συμβατό με υπάρχουσες υποδομές και συσκευές που βασίζονται σε αυτό το σύστημα. Επιπλέον, είναι ανθεκτικό στη σκόνη σύμφωνα με το IP65, προστατεύεται από το νερό από όλες τις κατευθύνσεις και από πτώσεις έως 2 m.

  PM9100-433RBK10
  806,00 € 650,00 €
 8. Datalogic QuickScan QD2430 barcode scanner USB με βάση

  Υψηλή απόδοση ανάγνωσης σε χαμηλή τιμή - αυτό είναι σημαντικό σε έναν barcode scanner. Το Datalogic QuickScan QD2400 είναι ένα φορητό barcode scanner που διαβάζει γρήγορα και απ' όλες τις κατευθύνσεις σχεδόν όλά τα κοινά γραμμικα 1D και 2D. Αυτό καθιστά τη συσκευή ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για όσους επιθυμούν ή πρέπει να μεταβούν σε 2D barcodes - αλλά των οποίων ο προϋπολογισμός είναι περιορισμένος.

  Το QuickScan QD2400 εντυπωσιάζει με τον υψηλό βαθμό ανοχής κίνησης και την ευέλικτη απόσταση ανάγνωσής του. Από την ιχνηλάτηση εγγράφων σε δημόσιες εγκαταστάσεις, καθώς και στο ταμείο - αλλά ειδικά στο λιανικό εμπόριο - ξεδιπλώνεται το πλήρες δυναμικό του. Επίσης, αποκωδικοποιεί αξιόπιστα 2D barcodes από οθόνες κινητέων συσκευών, γεγονός που το καθιστά ιδανική εναλλακτική λύση για εφαρμογές κουπονιών και μάρκετινγκ για κινητά. Χάρη στο εξελιγμένο σύστημα φωτισμού με το σκούρο κόκκινο φως, μαζί με τα εξαιρετικά ορατά μπλε σήματα LED, η σάρωση γίνεται ευκολότερη και ταχύτερη για τον χρήστη. Η πατενταρισμένη επιβεβαίωση σάρωσης »Green Spot« ολοκληρώνει μια αποτελεσματική διαδικασία σάρωσης. Η τεχνολογία ανάγνωσης εξασφαλίζει επιπλέον τη μακροζωία της συσκευής

  QD2430-BKK1S
  120,28 € 97,00 €
 9. Datalogic Gryphon GD4520 USB

  Χάρη στην εξαιρετική σχεδίαση, την εργονομία και το ευρύ σετ χαρακτηριστικών, η σειρά προϊόντων Gryphon I GD4500 της Datalogic αντιπροσωπεύει το premium επίπεδο των barcode scanner για εφαρμογές γενικής χρήσης. Η συσκευή καταγράφει γραμμικά 1D, 2D και προαιρετικά Digimarc barcode με γρήγορο ρυθμό. Η λιανική και το σημείο πώλησης-ολοκλήρωση αγοράς είναι το φυσικό του περιβάλλον. Ωστόσο, μια ποικιλία επιλογών και η συνολική ανθεκτικότητά του το κάνουν ιδανικό σε συγκεκριμένες, σημαντικές εφαρμογές στον κλάδο της κατασκευής, της υγειονομικής περίθαλψης, των μεταφορών και της εφοδιαστικής. Η παραγωγικότητα και η απόδοση των χρηστών αυξάνεται χάρη στον υψηλής ανάλυσης αισθητήρα για εξαιρετικά αποτελέσματα ανάγνωσης - σε συνδυασμό με τη χαρακτηριστική τεχνολογία ζεστού λευκού φωτισμού από το Datalogic.

  Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης Motionix, το GD4500 ανιχνεύει φυσικές κινήσεις σε κλάσματα του δευτερολέπτου και μεταβαίνει απευθείας στη λειτουργία σάρωσης που είναι απαραίτητη - είτε βρίσκεται στη βάση ή σε χειροκίνητη λειτουργία. Παρέχει ανώτερη ταχύτητα σάρωσης και βάθος εστιακού πεδίου, το οποίο βοηθά κατά τη σύλληψη κακώς αναγνώσιμων ή κατεστραμμένων γραμμωτών κωδίκων. Οι χειριστές θα βρουν το Gryphon I GD4500 εξαιρετικά εύκολο στη χρήση.

  GD4520-BKK1
  254,20 € 205,00 €
 10. Τροφοδοτικό Datalogic 5V/3A

  Τροφοδοτικό της Datalogic συμβατό με τα περισσότερα scanner της εταιρίας. Περιλαμβάνεται καλώδιο.
  90ACC0287
  19,22 € 15,50 €
 11. Datalogic Magellan 1500i επιτραπέζιο bαrcode scanner

  Το Datalogic Magellan 1500i είναι ένα επιτραπέζιο barcode scanner παρουσίασης ιδανικό για όλα τα σημεία πώλησης. Η Datalogic κατάφερε την εξοικονόμηση χώρου με χρήση σύγχρονης τεχνολογία σάρωσης, μεταξύ άλλων με το πατενταρισμένο «Green Spot». Εκτός από τη λήψη δυσανάγνωστων, κατεστραμμένων και σύντομων τυπωμένων 1D και 2D barcode, καταγράφει επίσης αξιόπιστα και γρήγορα barcode από smartphone ή tablet (όπως εισιτήρια εισιτηρίων και κουπόνια). Προαιρετικά, το Magellan 1500i διαβάζει επίσης Digimarc barcode, καθιστώντας το εξαιρετικά ευέλικτο. Το Magellan έχει εύρος σάρωσης έως και 30 cm.

  Με τον αισθητήρα κίνησης, το Magellan 1500i αναγνωρίζει αμέσως όταν ένα αντικείμενο εισέρχεται στην ακτίνα σάρωσης και αυξάνει αυτόματα την ένταση του φωτισμού, για να συλλάβει το αντικείμενο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ταυτόχρονα μειώνει τις αντανακλάσεις και το τρεμόπαιγμα, εξοικονομώντας χρόνο και αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

  Χρησιμοποιήστε το Magellan 1500i είτε σε λειτουργία χειρός είτε παρουσίασης. Εάν ένα προϊόν είναι πολύ βαρύ για ανύψωση, το Magellan 1500i αναγνωρίζει αμέσως πότε αφαιρείται από τη βάση και ενεργοποιεί τις λυχνίες LED για λήψη σε λειτουργία χειρός. Μόλις τοποθετηθεί πίσω στη βάση, επιστρέφει αυτόματα στη λειτουργία παρουσίασης.

  Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι το μέγεθός του: με μόλις 6 x 7,5 x 10,6 cm είναι το μέγεθος της παλάμης σας - ιδανικό για σημεία πώλησης με περιορισμένο χώρο.

  Το Datalogic Magellan 1500i είναι εύκολο στη χρήση. Σηματοδοτεί επιτυχημένες σαρώσεις ακουστικά καθώς και μέσω του LED που βρίσκεται στην κορυφή. Συνδέστε το μέσω USB (HID ή VCOM), OEM (IBM) και RS-232. Το Magellan 1500i διαθέτει πιστοποίηση IP52, αντέχει πτώση από 1,2 m και αντέχει σε υγρασία 95%.

  1500i
  303,80 € 245,00 €
 12. Datalogic Gryphon GPS4421 επιτραπέζιο scanner - Λευκό

  Το Gryphon I GPS4400 θα σας εντυπωσιάσει με περισσότερα από το σχεδιασμό του. Αυτό το ευέλικτο barcode scanner παρουσίασης προσφέρει εξαιρετική απόδοση κατά την ανάγνωση 1D και 2D barcode, συμπεριλαμβανομένων ταχυδρομικών και στοιβαγμένων κωδικών, ακόμη και από οθόνες. Το τελευταίο καθιστά το GPS4400 τον ιδανικό βοηθό για τη λήψη κωδικών έκπτωσης και ειδικών προσφορών, καθώς και καρτών πελατών, απευθείας από ένα smartphone. Είναι επίσης ιδανικό για χρήση στο POS σε φαρμακεία, καταστήματα λιανικής, καθώς και στον χώρο υποδοχής φιλοξενίας.

  Το scanner έχει μια ευκολα ρυθμιζόμενη βάση, και έτσι προσφέρει τη βέλτιστη ευθυγράμμιση για την εύκολη ανάγνωση barcode. O αισθητήρας ανάγνωσης, με την πατενταρισμένη επιβεβαίωση ανάγνωσης "Green Spot", διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες σάρωσης σε κοντινή απόσταση, μεγάλο πλάτος σάρωσης και εξαιρετική ανοχή κίνησης. Η θύρα USB Plug and Play εξασφαλίζει ομαλή ενσωμάτωση. Διαμορφώστε το scanner με κλασικό τρόπο μέσω του εγχειριδίου ή μέσω πρακτικών βοηθητικών προγραμμάτων από το Datalogic.

  GPS4421-WHK1B
  221,96 € 179,00 €
 13. Datalogic Gryphon GPS4421 επιτραπέζιο scanner - Μαύρο

  Το Gryphon I GPS4400 θα σας εντυπωσιάσει με περισσότερα από το σχεδιασμό του. Αυτό το ευέλικτο barcode scanner παρουσίασης προσφέρει εξαιρετική απόδοση κατά την ανάγνωση 1D και 2D barcode, συμπεριλαμβανομένων ταχυδρομικών και στοιβαγμένων κωδικών, ακόμη και από οθόνες. Το τελευταίο καθιστά το GPS4400 τον ιδανικό βοηθό για τη λήψη κωδικών έκπτωσης και ειδικών προσφορών, καθώς και καρτών πελατών, απευθείας από ένα smartphone. Είναι επίσης ιδανικό για χρήση στο POS σε φαρμακεία, καταστήματα λιανικής, καθώς και στον χώρο υποδοχής φιλοξενίας.

  Το scanner έχει μια ευκολα ρυθμιζόμενη βάση, και έτσι προσφέρει τη βέλτιστη ευθυγράμμιση για την εύκολη ανάγνωση barcode. O αισθητήρας ανάγνωσης, με την πατενταρισμένη επιβεβαίωση ανάγνωσης "Green Spot", διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες σάρωσης σε κοντινή απόσταση, μεγάλο πλάτος σάρωσης και εξαιρετική ανοχή κίνησης. Η θύρα USB Plug and Play εξασφαλίζει ομαλή ενσωμάτωση. Διαμορφώστε το scanner με κλασικό τρόπο μέσω του εγχειριδίου ή μέσω πρακτικών βοηθητικών προγραμμάτων από το Datalogic.

  GPS4421-BKK1B
  248,00 € 200,00 €
 14. Datalogic Gryphon GD4520 USB με βάση

  Χάρη στην εξαιρετική σχεδίαση, την εργονομία και το ευρύ σετ χαρακτηριστικών, η σειρά προϊόντων Gryphon I GD4500 της Datalogic αντιπροσωπεύει το premium επίπεδο των barcode scanner για εφαρμογές γενικής χρήσης. Η συσκευή καταγράφει γραμμικά 1D, 2D και προαιρετικά Digimarc barcode με γρήγορο ρυθμό. Η λιανική και το σημείο πώλησης-ολοκλήρωση αγοράς είναι το φυσικό του περιβάλλον. Ωστόσο, μια ποικιλία επιλογών και η συνολική ανθεκτικότητά του το κάνουν ιδανικό σε συγκεκριμένες, σημαντικές εφαρμογές στον κλάδο της κατασκευής, της υγειονομικής περίθαλψης, των μεταφορών και της εφοδιαστικής. Η παραγωγικότητα και η απόδοση των χρηστών αυξάνεται χάρη στον υψηλής ανάλυσης αισθητήρα για εξαιρετικά αποτελέσματα ανάγνωσης - σε συνδυασμό με τη χαρακτηριστική τεχνολογία ζεστού λευκού φωτισμού από το Datalogic.

  Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης Motionix, το GD4500 ανιχνεύει φυσικές κινήσεις σε κλάσματα του δευτερολέπτου και μεταβαίνει απευθείας στη λειτουργία σάρωσης που είναι απαραίτητη - είτε βρίσκεται στη βάση ή σε χειροκίνητη λειτουργία. Παρέχει ανώτερη ταχύτητα σάρωσης και βάθος εστιακού πεδίου, το οποίο βοηθά κατά τη σύλληψη κακώς αναγνώσιμων ή κατεστραμμένων γραμμωτών κωδίκων. Οι χειριστές θα βρουν το Gryphon I GD4500 εξαιρετικά εύκολο στη χρήση.

  GD4520-BKK1S
  310,00 € 250,00 €
 15. Datalogic Gryphon I GM4500 ασύρματο scanner με βάση

  Βασιστείτε στον barcode scanner Gryphon! Είτε πρόκειται για τον κλάδο της λιανικής, της εφοδιαστικής, των μεταφορών, των φαρμακείων ή της φιλοξενίας, το Datalogic Gryphon I GM4500 είναι το αγαπημένο όλων, χάρη στις προληπτικές δυνατότητες σάρωσης. Ο φορητός σαρωτής ταιριάζει τόσο καλά στα αριστερά όσο και στο δεξί χέρι, εντυπωσιάζει με κομψό σχεδιασμό, είναι εύκολος στη χρήση και πείθει με τις εσωτερικές του αξίες!

  Το Gryphon είναι εξοπλισμένο με μια νέα λειτουργία ασύρματης φόρτισης που επιτρέπει στο σαρωτή γραμμωτού κώδικα να φορτίζεται γρήγορα και εύκολα μέσω επαγωγής. Επειδή δεν έχει θύρα φόρτισης, είναι λιγότερο εύθραυστο και πιο ανθεκτική. Τα σαρωμένα δεδομένα μεταδίδονται ασύρματα μέσω narrowband πομπου, χάρη στο σύστημα Star Cordless της Datalogic.

  Το Gryphon σαρώνει 1D, 2D και προαιρετικά επίσης Digimarc barcode με γρήγορη ταχύτητα - και με φιλικό προς τα μάτια, λευκό φωτισμό. Αυτός ο τύπος φωτισμού είναι καλύτερος για την ανάγνωση έγχρωμων γραμμωτών κωδικών χαμηλής αντίθεσης. Το Gryphon έχει πολύ μεγάλο εστιακό βάθος πεδίου, με το οποίο καταγράφει επίσης κακώς αναγνώσιμα ή κατεστραμμένα barcode σε χρόνο μηδέν. Χάρη στους αισθητήρες κίνησης Datalogic Motionix, αλλάζει αυτόματα κατά τη σάρωση μεταξύ της λειτουργίας σάρωσης που απαιτείται αυτήν τη στιγμή στη λειτουργία χειρός ή στη βάση.

  Ο σαρωτής γραμμωτού κώδικα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός, χάρη στην πιστοποίηση IP52 και την αντοχή του σε πτώσεις από ύψη έως 1,8 m. Ο σταθμός φόρτισης / μεταφοράς του διαθέτει πολλαπλή διεπαφή με USB, RS-232 και wedge πληκτρολογίου.

  GM4500-BK-HD-433
  632,40 € 510,00 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 1-15 από 31

Σελίδα

Brands

SATO
EPSON
Zebra
Star
Bixolon
espaPsifiakos Metasx