Φορητά Τερματικά

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

5 είδη

 1. Zebra TC57 φορητό τερματικό Android με 4G

  Φορητό τερματικό συλλογής δεδομένων με λειτουργικό Android. Διαθέτει 1D/2D imager για την ανάγνωση 1D και 2D κωδικων, καθώς και κωδικών Digimarc.

  Με δυνατότητα χρήσης δικτύων κινητής τηλεφωνίας για χρήση εκτός έδρας.

  Ανθεκτική κατασκευή με πιστοποίηση IP67, αντοχή σε πτώση 1.2m και μπαταρία με αυτονομία 14 ωρών.

  Υποστήριξη με διορθώσεις ασφαλείας για τουλάχιστον 8 χρόνια και αναβάθμιση στις εκδόσεις Android P και Android Q, μέσω της υπηρεσίας Zebra Onecare Essential.

  Δείτε αναλυτικά χαρακτηριστικά της συσκευής: 

  TC57HO-1PEZU4P-A6
  2.311,72 € 1.864,29 €
 2. Zebra TC52 φορητό τερματικό Android

  Φορητό τερματικό συλλογής δεδομένων με λειτουργικό Android. Διαθέτει 1D/2D imager για την ανάγνωση 1D και 2D κωδικων, καθώς και κωδικών Digimarc.

  Ανθεκτική κατασκευή με πιστοποίηση IP67, αντοχή σε πτώση 1.2m και μπαταρία με αυτονομία 14 ωρών.

  Υποστήριξη με διορθώσεις ασφαλείας για τουλάχιστον 8 χρόνια και αναβάθμιση στις εκδόσεις Android P και Android Q, μέσω της υπηρεσίας Zebra Onecare Essential.

  Δείτε αναλυτικά χαρακτηριστικά της συσκευής: 

  TC520K-1PEZU4P-A6
  2.138,34 € 1.724,47 €
 3. Zebra TC26 φορητό τερματικό

  Ο υπολογιστής αφής TC26 της Zebra διαθέτει ελκυστικό, συμπαγή σχεδιασμό smartphone και προσφέρει πολλές πρακτικές λειτουργίες για εργασία τόσο σε βιομηχανικά περιβάλλοντα όσο και στο δόμο. Αυτά περιλαμβάνουν λειτουργικό σύστημα Android, σύνδεση σε Wi-Fi και δίκτυο κινητής τηλεφωνίας καθώς και περισσότερες από 50 βελτιώσεις ασφάλειας και απορρήτου που παρέχουν απίστευτα υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

  Το TC26 προσφέρει πολλές διαφορετικές επιλογές επικοινωνίας. Μεταξύ άλλων, έχει πρόσβαση τόσο σε δίκτυα WLAN όσο και σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας - έτσι ώστε οι υπάλληλοι στο χώρο και στο γραφείο να συνδέονται μεταξύ τους με το πάτημα ενός κουμπιού. Προσφέρει επίσης »Φωνή μέσω LTE« (VoLTE) και »Φωνή μέσω Wi-FI« (VoWiFi). Προαιρετικά, μπορεί επίσης να εγκατασταθεί push-to-talk (PTT) ή Express (εργαλείο Mobility DNA).

  Το TC26 είναι εξοπλισμένο με μια πολύ ισχυρή μπαταρία για διάρκεια ζωής έως και 14 ώρες και μια οθόνη αφής 5 ιντσών HD, η οποία διαβάζεται εύκολα τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Οι διεπαφές περιλαμβάνουν WLAN, Bluetooth, GPS και NFC. Η ενσωματωμένη πρόσοψη 5 megapixel Η κάμερα είναι κατάλληλη για βιντεοκλήσεις και η έγχρωμη κάμερα 13 megapixel στο πίσω μέρος για περιστασιακή λήψη barcode και λεπτομερή εγγραφή φωτογραφιών - για παράδειγμα για σκοπούς τεκμηρίωσης.

  Το TC26 είναι ιδανικό για χρήστες σε κίνηση. Χάρη στο συμπαγές μέγεθος και το χαμηλό του βάρος, είναι απίστευτα εύκολο να το μεταφέρετε όλη την ημέρα. Ο προαιρετικός ιμάντας καρπού κάνει τη μεταφορά του ακόμα πιο εύκολη. Επιπλέον, οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τις συνθήκες γύρω τους, επειδή ο φορητός υπολογιστής είναι αδιάβροχος και σκόνη, επιβιώνει εύκολα από πολλαπλές πτώσεις σε τσιμέντο και ακόμη και χιόνι, βροχή, ζέστη και κρύο δεν το ενοχλούν.

  Ο υπολογιστής αφής TC26 υποστηρίζεται από τα ισχυρά, δωρεάν εργαλεία του »Mobility DNA Professional«.

  TC26BK-21D221-A6
  546,84 € 441,00 €
 4. Zebra TC21 φορητό τερματικό

  Ο ανθεκτικός Zebra TC21 διαθέτει ελκυστικό, συμπαγή σχεδιασμό smartphone και πολλές πρακτικές λειτουργίες για γρήγορη εργασία σε βιομηχανικά περιβάλλοντα. Το Wi-Fi το καθιστά ιδανικό για όσους εργάζονται στο ίδιο μέρος συνεχώς, και με το λειτουργικό σύστημα Android και περισσότερες από 50 βελτιώσεις ασφάλειας και απορρήτου δεδομένων, έχει επίσης ένα απίστευτα υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Επιπλέον, ο φορητός υπολογιστής μπορεί να διαμορφωθεί με διάφορους τρόπους, τους οποίους ο χρήστης επιλέγει ανάλογα με τις ανάγκες.

  Ο υπολογιστής αφής προσφέρει διάφορες επιλογές για αξιόπιστη επικοινωνία, όπως «Φωνή μέσω Wi-Fi» (VoWiFi). Προαιρετικά, μπορείτε να εγκαταστήσετε τη push-to-talk (PTT) ή Express (εργαλείο Mobility DNA) στη συσκευή.

  Το TC21 είναι εξοπλισμένο με οθόνη αφής 5 ιντσών HD, επαναφορτιζόμενη μπαταρία με διάρκεια ζωής έως και 14 ώρες και συνδέσεις WLAN, Bluetooth και NFC. Η ενσωματωμένη μπροστινή κάμερα 5 megapixel είναι κατάλληλη για βιντεοκλήσεις και η έγχρωμη κάμερα 13 megapixel στο πίσω μέρος είναι κατάλληλη για λήψη φωτογραφιών-για παράδειγμα, για την παροχή αποδείξεων παράδοσης και τεκμηρίωσης ολοκληρωμένων επισκευών ή ζημιών στα παραδοθέντα προϊόντα. Για σάρωση barcode είναι ενσωματομένο το SE4710 2D barcode scanner.

  Λόγω του συμπαγούς μεγέθους και του μικρού βάρους, μεταφέρετε το TC21 όλη μέρα χωρίς κόπο και λειτουργήστε το μόνο με το ένα χέρι. Ταυτόχρονα, ο ιμάντας επιτρέπει στους χρήστες να συγκεντρωθούν πλήρως στις εργασίες τους και όχι στο χειρισμό της συσκευής. Επίσης, ο υπολογιστής αφής είναι ανθεκτικός στο νερό και τη σκόνη, επιβιώνει εύκολα από πολλαπλές πτώσεις σε σκυρόδεμα, ακόμη και το χιόνι, η βροχή, η ζέστη και το κρύο δεν το ενοχλούν.

  Ο υπολογιστής αφής TC21 υποστηρίζεται από τα ισχυρά, δωρεάν εργαλεία του »Mobility DNA Professional«.

  TC210K-01A222-A6
  706,80 € 570,00 €
 5. Zebra MC2700 τερματικό συλλογής δεδομένων, 2D scanner, GPS, WiFi, 4G LTE

  To φορητο τερματικό Android MC2700 είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στο λιανικό εμπόριο, σε αποθήκες, την κατασκευή, τη μεταφορά και την εφοδιαστική, καθώς και για χρήση στο δρόμο. Μεταξύ άλλων, διαθέτει οθόνη αφής 4 ιντσών WVGA με Corning Gorilla Glass. Επιπλέον, είναι ανθεκτικό στις πτώσεις από 1,5 m στο σκυρόδεμα, είναι πιστοποιημένα MIL-STD-810G και IP65 και έχει περίβλημα ανθεκτικό στα απολυμαντικά για τακτικό καθαρισμό με κοινά απολυμαντικά, όπως χλωρίνη, οξυζενέ ή οινόπνευμα.

  Η Zebra έχει εξοπλίσει το MC2700 με ένα πληκτρολόγιο 34 πλήκτρων. Μεγάλη προσοχή δόθηκε για να διασφαλιστεί ότι το μέγεθος, το σχήμα και η θέση των πλήκτρων είναι εύχρηστες, ακόμη και όταν φοράτε γάντια. Χάρη στο χρώμα υψηλής αντίθεσης, είναι εξίσου εύκολο να τα δείτε τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και τη νύχτα. Επιπλέον, δύο πρόσθετες ράβδοι δακτύλων διασφαλίζουν ότι οι φορητοί υπολογιστές μπορούν να λειτουργούν άνετα μόνο με το ένα χέρι, αλλά να κρατούνται με ασφάλεια.

  Η κορυφαία απόδοση του MC2700 παρέχεται από έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 660 1,8 GHz, 3 GB RAM και 32 GB flash. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα 2D barcode scanner και ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου 3.500 mAh. Συνδέεται μέσω Bluetooth Low Energy (BLE), Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11ac/r/v4, MU-MIMO, GPS, και 4G LTE. Επιπλέον, υποστηρίζεται από τα εργαλεία του Zebra »Mobility DNA«.

  MC27BK-2B3S3RW
  747,72 € 603,00 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

5 είδη

Brands

SATO
EPSON
Zebra
Star
Bixolon
espaPsifiakos Metasx