Λογισμικό Εκτυπωτών

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

5 είδη

 1. BarTender Starter Edition

  Το BarTender Starter Edition παρέχει βασικό σχεδιασμό και εκτύπωση επαγγελματικών ετικετών με εύχρηστα εργαλεία σχεδίασης, επιτρέποντας στους χρήστες να σχεδιάζουν και να εκτυπώνουν εμπορικές ετικέτες γρήγορα και εύκολα. Οι νέοι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν την εργασία μέσα σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας τα εύχρηστα εργαλεία σχεδίασης, τους οδηγούς και την εκτενή βιβλιοθήκη δειγμάτων και προτύπων ετικετών του BarTender.

  BarTender Starter Edition
 2. BarTender Professional Edition

  Το BarTender Professional Edition παρέχει δυναμική επαγγελματική εκτύπωση με φόρμες εισαγωγής δεδομένων, Intelligent Templates™, συνδεσιμότητα βάσεων δεδομένων, κωδικοποίηση και εκτύπωση κατ' απαίτηση, οπουδήποτε και απόοποιαδήποτε συσκευή. Το BarTender Professional Edition είναι ιδανικό για εταιρίες οποιουδήποτε μεγέθους που θέλουν να τυποποιήσουν τις λειτουργίες εκτύπωσης ετικετών τους.

  BarTender Professional Edition
 3. NiceLabel 10 PowerForms Desktop

  Το NiceLabel PowerForms Desktop είναι μια αξιόπιστη σουίτα λογισμικού αφιερωμένη στο σχεδιασμό και την εκτύπωση ετικετών προϊόντων, για διάφορους τύπους επιχειρήσεων. H σουίτα περιλαμβάνει διάφορα στοιχεία, που το καθένα δημιουργήθηκε για να διευκολύνει το σχεδιασμό, την οργάνωση, την αποθήκευση ή την εκτύπωση προτύπων ετικετών. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε το κύριο εργαλείο σχεδίασης.

   

  Πλήρης σουίτα εφαρμογών

  Το NiceLabel PowerForms Desktop έρχεται ως ένα σύνολο προγραμμάτων, το καθένα με συγκεκριμένες λειτουργίες, για να σας βοηθήσει στη δημιουργία και εκτύπωση σχεδίων ετικετών. Το πρόγραμμα επεξεργασίας, NiceForm σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε αυτόνομα πρότυπα εκτύπωσης ετικετών που μπορείτε να συσχετίσετε με βάσεις δεδομένων. Με βάση τον τύπο σχεδίασης που δημιουργείτε, τα πρότυπα μπορούν επίσης να λειτουργούν μεμονωμένα.

  Αυτή η απλή εφαρμογή WYSIWYG σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένες φόρμες ετικετών εισάγοντας και αλλάζοντας το μέγεθος των στοιχείων με χειροκίνητο τρόπο. Μια λίστα με όλα τα υποστηριζόμενα αντικείμενα εμφανίζεται στα αριστερά, για να διευκολυνθεί ο σχεδιασμός. Έτσι, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε πλαίσια, κείμενο, εικόνες, κουμπιά, πεδία επεξεργασίας, πλαίσια σημειώσεων, αναπτυσσόμενα μενού, πλαίσια λίστας, radio groups, ομάδες checkbox ή εισαγωγή μεταβλητής.

   

  Συνδέσεις βάσης δεδομένων και στοιχεία σουίτας

  Το NiceForm σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε συνδέσεις βάσης δεδομένων μέσα στο πρότυπο, εισάγοντας πεδία αναζήτησης, πίνακες, πλοηγούς βάσης δεδομένων και εργαλεία αναζήτησης βάσης δεδομένων.

  Τα άλλα στοιχεία του NiceLabel PowerForms Desktop περιλαμβάνουν το NiceLabel Configuration, το οποίο σας επιτρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις για τον κύριο editor. Το NiceData σας επιτρέπει να προβάλετε και να διαχειριστείτε πληροφορίες που εισάγονται από διάφορους τύπους αρχείων. Τα NicePrint και NicePrintQueue έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε τη διαδικασία εκτύπωσης.

  Το NiceLabelQuickPrint διαθέτει πολλά προ-κατασκευασμένα και προ-φορτωμένα πρότυπα, έτοιμα για εκτύπωση. Το NiceMemMaster σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε δεδομένα από κάρτες μνήμης, ενώ το Smart Keyboard Downloader σας επιτρέπει να εισάγετε ψηφιακά πληκτρολόγια σε διάφορα πρότυπα, προκειμένου να τα βελτιστοποιήσετε για συσκευές με οθόνη αφής.

   

  Πλήρης σουίτα για διαχείριση ετικετών και σχεδιασμό

  Το NiceLabel PowerForms Desktop μπορεί να κάνει τη δημιουργία και την εκτύπωση ετικετών εύκολη και γρήγορη. Η σουίτα ενσωματώνει ένα ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας προτύπων, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αυτόνομα πρότυπα ετικετών. Οι άλλες πολλές εφαρμογές διευκολύνουν την αποθήκευση και την εκτύπωση των ετικετών, με προσαρμοσμένες καταχωρίσεις δεδομένων.

  NLPDXX001S
  1.233,80 € 995,00 €
 4. NICELABEL 10 Designer Pro Software License - 5 Printers

  To Nicelabel λογισμικό εκτύπωσης σας βοηθά να σχεδιάσετε γρήγορα δυναμικά πρότυπα ετικέτας και να βελτιστοποίησετε  την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια της διαδικασίας εκτύπωσης.Δίνεται η δυνατότητα  εξάλειψης των λαθών εκτύπωσης με προσαρμογή της διεπαφής εκτύπωσης στο χρήστη  ή με την ενσωμάτωση επισήμανσης με τις υπάρχουσες εφαρμογές σας και  τα δεδομένα βασικού αρχείου.

   

  Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ:

  http://www.nicelabel.com/

  NLDPXX005S
  1.729,80 € 1.395,00 €
 5. NICELABEL 10 Designer Express Software License

  Nicelabel Trial

  Δημιουργήστε γρήγορα επαγγελματικές ετικέτες χωρίς να χρειάζεται να κάνετε επενδύσεις σε εκπαίδευση και προγραμματισμό. Εξαλείψτε τα σφάλματα εκτύπωσης προσαρμόζοντας το περιβάλλον εργασίας στους χρήστες και τις διαδικασίες σας ή ενσωματώνοντας την ετικέτα με τις υπάρχουσες εφαρμογές και βάσεις δεδομένων σας.

  NLDEXX001S
  489,80 € 395,00 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

5 είδη

Brands

SATO
EPSON
Zebra
Star
Bixolon
espaPsifiakos Metasx