Η εταιρεία Χ. Γεωργιάδης Α.Ε.

εταιρεία Χ. Γεωργιάδης Α.Ε.

Η εταιρεία Χριστόφορος Γεωργιάδης ΑΕ μετράει 30 χρόνια εμπορικής παρουσίας στην Ελλάδα. Με διαρκή εκσυγχρονισμό και εξέλιξη σήμερα προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα επαγγελματικής πληροφορικής για επιχειρήσεις και βιομηχανίες. Οι αντιπροσωπείες μας απευθύνονται στο λιανεμπόριο, στην εστίαση, στη συσκευασία καθώς και σε βιομηχανικούς πελάτες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα από επώνυμα μηχανήματα σε ειδικές τιμές για επιχειρήσεις.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ισχυρή ομάδα από συνεργάτες στο χώρο της πληροφορικής, οι οποίοι και θα έχουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να μεταπωλούν τα αρτιότερα μηχανήματα της αγοράς.

Προσφέρουμε αξιοπιστία, εμπιστοσύνη και ποιότητα, γιατί συνεργαζόμαστε με αναγνωρισμένης αξίας κατασκευαστές. Είμαστε αποκλειστικοί συνεργάτες της Ιαπωνικής SATO (παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο των συστημάτων bar code), της Ιαπωνικής STAR (συστήματα POS εκτυπωτών),  Value Added Reseller της Motorola/Zebra Technologies (φορητοί υπολογιστές, λύσεις scanning) αλλά και άλλων επώνυμων εταιριών, όπως των Datamax-O’Neil κ.α. Καθώς επίσης, έχουμε αναδειχθεί ως επίσημοι Colorlabel + Partner της Epson. Ταυτόχρονα διαθέτουμε αυτόνομη μονάδα παραγωγής αυτοκόλλητων ετικετών χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες των μεγαλύτερων κατασκευαστών παγκοσμίως.

Η μεγάλη διαφορά στη χρήση των μηχανημάτων είναι ότι προορίζονται για επαγγελματικές εφαρμογές, σε χώρους όπου η αξιοπιστία είναι ο βασικότερος παράγοντας. Για το σκοπό αυτό συνεργαζόμαστε μόνο με επώνυμους οίκους του εξωτερικού οι οποίοι και έχουν πολυετή πείρα στο τομέα δραστηριότητας τους. Υποστηρίζουμε τεχνικά τις επιλογές μας παρέχοντας τεχνική υποστήριξη, επισκευές και εφαρμόζουμε πιστά τις εγγυήσεις των κατασκευαστών χωρίς «ψιλά γράμματα».

Μακροπρόθεσμα δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ό,τι νεότερο υπάρχει στον γοητευτικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας.

Γεωργιάδης Νικόλαος

Δ/νων Σύμβουλος

Διακρίσεις

Επίσημοι Colorlabel + Partner της Epson.

Epson colourlabel parthner

Εδώ και έξι χρόνια μας βρίσκετε στη HORECA

HORECA

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της SATO, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, με δική μας παραγωγή αναλώσιμων θερμικών και θερμικής μεταφοράς ετικετών!

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε εκτυπωτικά μηχανήματα. Διαθέτουμε επίσης μία πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για την κάλυψη οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος.

Brands

SATO
EPSON
Zebra
Star
Bixolon
espaPsifiakos Metasx