Καταμετρητές Χαρτονομισμάτων

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

13 είδη

 1. Ανιχνευτής Πλαστών Χαρτονομισμάτων EC330 με Καταμέτρηση

  Ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων με καταμέτρηση των χαρτονομισμάτων με ταυτόχρονη καταμέτρηση.
  12590
  62,00 € 50,00 €
 2. Ratiotec CS 500 Καταμετρητής/Διαχωριστής Κερμάτων

  Το CS 500 μετρά και ταξινομεί όλα τα κέρματα ευρώ γρήγορα και αξιόπιστα. Μέσω του μενού χρήστη, η συνολική αξία και η ποσότητα των καταμετρηθέντων νομισμάτων ανά τύπο μπορεί να εμφανιστεί στην οθόνη και να επιλεγεί διακοπή της καταμέτρησης ανά συγκεκριμένη ποσότητα ενός νομίσματος.
  cs500
  471,20 € 380,00 €
 3. Ratiotec CS 250 Καταμετρητής/Διαχωριστής Κερμάτων

  Το CS 250 μετρά και ταξινομεί όλα τα κέρματα ευρώ γρήγορα και αξιόπιστα. Μέσω του μενού χρήστη, η συνολική αξία και η ποσότητα των καταμετρηθέντων νομισμάτων ανά τύπο μπορεί να εμφανιστεί στην οθόνη και να επιλεγεί διακοπή της καταμέτρησης ανά συγκεκριμένη ποσότητα ενός νομίσματος.
  cs250
  347,20 € 280,00 €
 4. Ratiotec Rapidcount X 500 Καταμετρητής Χαρτονομισμάτων με έλεγχο πλαστών

  Ο Rapidcount X 500 της Ratiotec προσφέρει υψηλή απόδοση και αξιόπιστη αναγνώριση πλαστών. Έχει σχεδιαστεί για να διαχειρίζεται μεγάλες ποσότητες μετρητών και να επεξεργάζεται ταξινομημένα ή αταξινόμητα, καθώς και φθαρμένα ή βρώμικα χαρτονομίσματα. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και αποτρέπει τις λανθασμένες μετρήσεις, καθώς και οι πελάτες σας μπορεί να βασίζονται σε 100% αξιόπιστη αναγνώριση πλαστών.

  O Rapidcount X 500 μετράει έως και 1.000 χαρτονομίσματα ανά λεπτό. Είναι σε θέση να διαχειριστεί 1,4 εκατομμύρια χαρτονομίσματα ανά έτος. Ο τροφοδότης έχει χωρητικότητα 500 χαρτονομισμάτων, ενώ ο δίσκος εξόδου 200 χαρτονομίσματα. Αυτό το καθιστά ιδανικό για αλυσίδες καταστημάτων, καζίνο, βιομηχανία ή λιανική. 0 rapidcount X 500 δέχεται ευρώ, λίρες Αγγλίας, δολάρια ΗΠΑ, ελβετικά φράγκα, πολωνικό ζλότι και λέι Ρουμανίας, λίρες στερλίνας Σκωτίας. Κάθε διαδικασία μέτρησης ελέγχει για έξι χαρακτηριστικά ασφαλείας: UV, IR, MG, MT, SD και CIS. Σε ξεχωριστό δίσκο εξόδου ταξινομούνται έως και 100 ύποπτα, πολύ βρώμικα ή κατεστραμμένα τραπεζογραμμάτια, έτσι ώστε η διαδικασία μέτρησης να συνεχίζεται αδιάκοπα. Σε περίπτωση που ένα χαρτονόμισμα κολλήσει στη μονάδα μεταφοράς, αυτή μπορεί εύκολα να ανοίξει για να αφαιρεθεί. Ο rapidcount X 500 είναι εξοπλισμένο με θύρα USB και θύρα εκτυπωτή.

  946361
  2.046,00 € 1.650,00 €
 5. Ratiotec Rapidcount T 200 Καταμετρητής Χαρτονομισμάτων

  O Rapidcount T 200 χειρίζεται μεσαίες ποσότητες χαρτονομισμάτων γρήγορα και με υψηλή ασφάλεια. Μέσω του μεγάλου τροφοδότη χαρτονομισμάτων, όχι μόνο μπορούν να φορτωθούν 300 τραπεζογραμμάτια κάθε φορά, αλλά μπορούν επίσης να προστεθούν κατά τη λειτουργία. Με ταχύτητα έως και 1.000 τραπεζογραμμάτια/λεπτό, οι συνολικές ημερήσιες εισπράξεις υπολογίζονται μέσα σε λίγα λεπτά, παραγματοποιόντας ταυτόχρονο πλήρη εντοπισμό πλαστών.

  Ο T 200 ελέγχει τα χαρακτηριστικά UV, ΙR και MG για την ακριβή ανίχνευση πλαστών.

  Ο T 200 εξοικονομεί επιπλέον πολύτιμο χρόνο στους χρήστες, καθώς μετρά και ελέγχει με ακρίβεια μη ταξινομημένα χαρτονομίσματα. Η χρονοβόρα προδιαλογή τους γίνεται παρελθόν. Απλά τοποθετήστε στον τροφοδότη τα χαρτονομίσματα απεθείας από το ταμείο. Το πλήρες αναλυτικό αποτέλεσμα καταμέτρησης εμφανίζεται με το πάτημα ενός κουμπιού μετά την ολοκλήρωσή της.

  Ο T 200 διαθέτει επιπλέον μια πρακτική λειτουργία  start/stop, καθώς και μια λειτουργία ομαδοποίησης και προσθήκης για απλοποιημένες και πιο ομαλές διαδικασίες μέτρησης. Το συμπαγές περίβλημα επιτρέπει στη συσκευή να χρησιμοποιείται σε μέρη με περιορισμένο χώρο και επίσης να μεταφέρεται εύκολα και να χρησιμοποιείται με ευελιξία σε εταιρείες και καταστήματα λιανικής.

  46401
  626,20 € 505,00 €
 6. Ratiotec Rapidcount T225 Καταμετρητής Χαρτονομισμάτων

  O Rapidcount T 225 χειρίζεται μεσαίες ποσότητες χαρτονομισμάτων γρήγορα και με υψηλή ασφάλεια. Μέσω του μεγάλου τροφοδότη χαρτονομισμάτων, όχι μόνο μπορούν να φορτωθούν 300 τραπεζογραμμάτια κάθε φορά, αλλά μπορούν επίσης να προστεθούν κατά τη λειτουργία. Με ταχύτητα έως και 1.000 τραπεζογραμμάτια/λεπτό, οι συνολικές ημερήσιες εισπράξεις υπολογίζονται μέσα σε λίγα λεπτά, παραγματοποιόντας ταυτόχρονο πλήρη εντοπισμό πλαστών.

  Ο T 225 ελέγχει τα χαρακτηριστικά UV για την ανίχνευση πλαστών.

  Ο T 225 εξοικονομεί επιπλέον πολύτιμο χρόνο στους χρήστες, καθώς μετρά και ελέγχει με ακρίβεια μη ταξινομημένα χαρτονομίσματα. Η χρονοβόρα προδιαλογή τους γίνεται παρελθόν. Απλά τοποθετήστε στον τροφοδότη τα χαρτονομίσματα απεθείας από το ταμείο. Το πλήρες αναλυτικό αποτέλεσμα καταμέτρησης εμφανίζεται με το πάτημα ενός κουμπιού μετά την ολοκλήρωσή της.

  Ο T 225 διαθέτει επιπλέον μια πρακτική λειτουργία start/stop, καθώς και μια λειτουργία ομαδοποίησης και προσθήκης για απλοποιημένες και πιο ομαλές διαδικασίες μέτρησης. Το συμπαγές περίβλημα επιτρέπει στη συσκευή να χρησιμοποιείται σε μέρη με περιορισμένο χώρο και επίσης να μεταφέρεται εύκολα και να χρησιμοποιείται με ευελιξία σε εταιρείες και καταστήματα λιανικής.

  46404
  545,60 € 440,00 €
 7. Ratiotec Rapidcount T575 Καταμετρητής Χαρτονομισμάτων Μεικτής Καταμέτρησης

  O Rapidcount T 575 χειρίζεται μεσαίες ποσότητες χαρτονομισμάτων γρήγορα και με υψηλή ασφάλεια. Μέσω του μεγάλου τροφοδότη χαρτονομισμάτων, όχι μόνο μπορούν να φορτωθούν 300 τραπεζογραμμάτια κάθε φορά, αλλά μπορούν επίσης να προστεθούν κατά τη λειτουργία. Με ταχύτητα έως και 1.000 τραπεζογραμμάτια/λεπτό, οι συνολικές ημερήσιες εισπράξεις υπολογίζονται μέσα σε λίγα λεπτά, παραγματοποιόντας ταυτόχρονο πλήρη εντοπισμό πλαστών.

  Ο T 575 ελέγχει τα χαρακτηριστικά IR και MG,και για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια ελέγχει και τους μαγνητικούς κωδικούς. Ο μαγνητικός κωδικός είναι ένα από τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά γνησιότητας των χαρτονομισμάτων ευρώ. Αν λείπει, να είστε σίγουροι ότι το Τ 575 θα το αναγνωρίσει. Η πρόσθετη πλήρης αναγνώριση εικόνας (CIS) επιτρέπει 100% αξιόπιστη ανίχνευση πλαστών και παρέχει μια επένδυση με προστιθέμενη αξία.

  Ο T 575 εξοικονομεί επιπλέον πολύτιμο χρόνο στους χρήστες, καθώς μετρά και ελέγχει με ακρίβεια μη ταξινομημένα χαρτονομίσματα. Η χρονοβόρα προδιαλογή τους γίνεται παρελθόν. Απλά τοποθετήστε στον τροφοδότη τα χαρτονομίσματα απεθείας από το ταμείο. Το πλήρες αναλυτικό αποτέλεσμα καταμέτρησης εμφανίζεται με το πάτημα ενός κουμπιού μετά την ολοκλήρωσή της.

  Τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά του το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε τράπεζες. Ο T 575 διαθέτει επιπλέον μια πρακτική λειτουργία start/stop, καθώς και μια λειτουργία ομαδοποίησης και προσθήκης για απλοποιημένες και πιο ομαλές διαδικασίες μέτρησης. Το συμπαγές περίβλημα επιτρέπει στη συσκευή να χρησιμοποιείται σε μέρη με περιορισμένο χώρο και επίσης να μεταφέρεται εύκολα και να χρησιμοποιείται με ευελιξία σε εταιρείες και καταστήματα λιανικής.

  947217
  899,00 € 725,00 €
 8. Ratiotec Smart Protect

  Με τον συμπαγή επικυρωτή τραπεζογραμματίων Smart Protect, η ratiotec υποστηρίζει τους χρήστες στο σημείο πώλησης να εντοπίζουν αξιόπιστα πλαστά χαρτονομίσματα και να τα αφαιρούν γρήγορα από την κυκλοφορία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι εξοπλισμένος με αυτόματη ανίχνευση νομίσματος για το ευρώ (EUR), στερλίνα (GBP) και ελβετικό φράγκο (CHF), καθώς και ισχυρούς αισθητήρες δοκιμών για χαρακτηριστικά ασφαλείας IR και MG, για παράδειγμα. Αυτό ελέγχει όλα τα τραπεζογραμμάτια 100 τοις εκατό αξιόπιστα με μέγιστη ταχύτητα έως και 0,5 δευτερόλεπτα ανά τραπεζογραμμάτιο.

  Για άμεσο feedback, το Smart Protect χρησιμοποιεί μια φωτεινή ένδειξη LED που ανάβει πράσινη για γνήσια χαρτονομίσματα και κόκκινη για ύποπτα, ένα ηχητικό σήμα προειδοποίησης, καθώς και μια έξοδο ύποπτων χαρτονομισμάτων προς τα πίσω. Επιπλέον, η ratiotec έχει δώσει μεγάλη προσοχή στηνρ εύκολη χρήση καθώς και σε ένα συμπαγές και πρακτικό σχέδιο κατά τη δημιουργίατης συσκευής. Για καθαρισμό και συντήρηση, η κατασκευή μπορεί να ανοίξει εύκολα προς τα πάνω. Οι διαστάσεις του είναι μόλις 137 x 117 x 62 mm (Π x Υ x Υ).

  947568
  97,96 € 79,00 €
 9. Ratiotec Rapidcount B40 Καταμετρητής Χαρτονομισμάτων με έλεγχο πλαστών

  Με το μετρητή χαρτονομισμάτων B40 από τη ratiotec μπορείτε να μετράτε μικρά ποσά μετρητών γρήγορα και αξιόπιστα. Μετράει έως 1.000 χαρτονομίσματα ευρώ το λεπτό. Αυτό επιταχύνει σημαντικά τη βραδινή διαδικασία εξαργύρωσης σε κάθε επιχείρηση. Επιπλέον διαθέτει λειτουργία αυτόματης εκκίνησης/διακοπής. Χάρη στην πρακτική λειτουργία πρόσθεσης, μπορείτε επίσης να προσδιορίσετε το συνολικό ποσό των μετρημένων χαρτονιμοσμάτων σε ελάχιστο χρόνο. Διαβάζετε άνετα τον αριθμό των μετρημένων χαρτονομισμάτων στην καθαρά οργανωμένη οθόνη - δεν γίνεται πιο εύκολο από αυτό.

  Η ανίχνευση πλαστών γίνεται γρήγορα και αυτόματα κατά τη διαδικασία καταμέτρησης. Ο καταμετρητής χαρτονομισμάτων Radidcount B40 ελέγχει τα χαρτονομίσματα σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά UV, IR και MG.

  46660
  241,80 € 195,00 €
 10. Ratiotec Rapidcount T275 Καταμετρητής Χαρτονομισμάτων

  Ο καταμετρητής χαρτονομισμάτων rapidcount T 275 είναι ιδανικός για τη μέτρηση μεσαίου και μεγάλου όγκου χαρτονομισμάτων Αναγνωρίζει την αξία των χαρτονομισμάτων, οπότε ταχαρτονομισμάτα
  μπορούν να ελεγχθούν και να μετρηθούν χωρίς διαχωρισμό.

  Με ταχύτητα έως 1000 χαρτονομίσματα ανά λεπτό, ο T 275 υπολογίζει γρήγορα το ακριβές αποτελέσμα της καταμέτρησης. Μεγάλες στοίβες χαρτονομισμάτων μπορούν να τοποθετηθούν στον αποδοτικό τροφοδότη τραπεζογραμματίων ακόμα και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του μηχανήματος για να συνεχιστεί μια διαδικασία καταμέτρησης χωρίς προβλήματα.

  Εκτός από την καταμέτρηση των χαρτονιμισμάτων, το μηχάνημα αναγνωρίζει την αξία των καταμετρηθέντων χαρτονομισμάτων. Πατώντας το κουμπί "Report", θα εμφανιστεί ολόκληρο το αποτέλεσμα καταμέτρησης λεπτομερώς.

  Το RapidCount T 275 προσφέρει επιπλέον ανίχνευση πλαστών χαρτονομισμάτων. Η συσκευή δοκιμάζει αξιόπιστα χαρακτηριστικά UV, IR και μαγνητικα,
  καθώς και τον μαγνητικό κωδικό.

  T275
  737,80 € 595,00 €
 11. Ratiotec CS 50 Καταμετρητής/Διαχωριστής Κερμάτων

  Το CS 50 μετρά και ταξινομεί όλα τα κέρματα ευρώ γρήγορα και αξιόπιστα. Μέσω του μενού χρήστη, η συνολική αξία και η ποσότητα των καταμετρηθέντων νομισμάτων ανά τύπο μπορεί να εμφανιστεί στην οθόνη και να επιλεγεί διακοπή της καταμέτρησης ανά συγκεκριμένη ποσότητα ενός νομίσματος.
  cs50
  235,60 € 190,00 €
 12. Ratiotec Rapidcount S575 Καταμετρητής Χαρτονομισμάτων

  Mετρητής αξίας και τεμαχίων με ταυτόχρονη ανίχνευση πλαστών χαρτονομισμάτων Ευρώ. Υπολογίζει όχι μόνο την ποσότητα αλλά και την ακριβή αξία των χαρτονομισμάτων. Μετράει διαφορετικά χαρτονομίσματα ταυτόχρονα και εμφανίζει τη συνολική αξία τους. Δυνατότητα λειτουργίας σε δέσμες με αυτόματη διακοπή και εκκίνηση καταμέτρησης.

  Ο S575 έχει πολλαπλούς αισθητήρες για την επιβεβαίωση της αυθεντικότητας των χαρτονομισμάτων, μεταξύ άλλων, μαγνητικό αισθητήρα, αισθητήρα υπερύθρων υψηλής ανάλυσης και ανάλυση χρώματος και μεγέθους χαρτονομίσματος. H LCD οθόνη κάνει τη χρήση του πολύ εύκολη, και εμφανίζει το αποτέλεσμα της καταμέτρησης ξεκάθαρα.

  Με συνεχή υποστήριξη από τη Ratiotec με αναβαθμίσεις για νέα χαρτονομίσματα.

  Καλύπτεται από εγγύηση 24 μηνών.

  S575
  415,40 € 335,00 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

13 είδη

Brands

SATO
EPSON
Zebra
Star
Bixolon
espaPsifiakos Metasx