Καταμετρητές Χαρτονομισμάτων

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

3 είδη

 1. Ratiotec Rapidcount T275 Καταμετρητής Χαρτονομισμάτων

  Ο καταμετρητής χαρτονομισμάτων rapidcount T 275 είναι ιδανικός για τη μέτρηση μεσαίου και μεγάλου όγκου χαρτονομισμάτων Αναγνωρίζει την αξία των χαρτονομισμάτων, οπότε ταχαρτονομισμάτα
  μπορούν να ελεγχθούν και να μετρηθούν χωρίς διαχωρισμό.

  Με ταχύτητα έως 1000 χαρτονομίσματα ανά λεπτό, ο T 275 υπολογίζει γρήγορα το ακριβές αποτελέσμα της καταμέτρησης. Μεγάλες στοίβες χαρτονομισμάτων μπορούν να τοποθετηθούν στον αποδοτικό τροφοδότη τραπεζογραμματίων ακόμα και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του μηχανήματος για να συνεχιστεί μια διαδικασία καταμέτρησης χωρίς προβλήματα.

  Εκτός από την καταμέτρηση των χαρτονιμισμάτων, το μηχάνημα αναγνωρίζει την αξία των καταμετρηθέντων χαρτονομισμάτων. Πατώντας το κουμπί "Report", θα εμφανιστεί ολόκληρο το αποτέλεσμα καταμέτρησης λεπτομερώς.

  Το RapidCount T 275 προσφέρει επιπλέον ανίχνευση πλαστών χαρτονομισμάτων. Η συσκευή δοκιμάζει αξιόπιστα χαρακτηριστικά UV, IR και μαγνητικα,
  καθώς και τον μαγνητικό κωδικό.

  T275
  854,36 € 689,00 €
 2. Ratiotec CS 50 Καταμετρητής/Διαχωριστής Κερμάτων

   

  Το CS 50 μετρά και ταξινομεί όλα τα κέρματα ευρώ γρήγορα και αξιόπιστα. Μέσω του μενού χρήστη, η συνολική αξία και η ποσότητα των καταμετρηθέντων νομισμάτων ανά τύπο μπορεί να εμφανιστεί στην οθόνη και να επιλεγεί διακοπή της καταμέτρησης ανά συγκεκριμένη ποσότητα ενός νομίσματος.

  cs50
  210,80 € 170,00 €
 3. Ratiotec Rapidcount S575 Καταμετρητής Χαρτονομισμάτων

  Mετρητής αξίας και τεμαχίων με ταυτόχρονη ανίχνευση πλαστών χαρτονομισμάτων Ευρώ. Υπολογίζει όχι μόνο την ποσότητα αλλά και την ακριβή αξία των χαρτονομισμάτων. Μετράει διαφορετικά χαρτονομίσματα ταυτόχρονα και εμφανίζει τη συνολική αξία τους. Δυνατότητα λειτουργίας σε δέσμες με αυτόματη διακοπή και εκκίνηση καταμέτρησης.

  Ο S575 έχει πολλαπλούς αισθητήρες για την επιβεβαίωση της αυθεντικότητας των χαρτονομισμάτων, μεταξύ άλλων, μαγνητικό αισθητήρα, αισθητήρα υπερύθρων υψηλής ανάλυσης και ανάλυση χρώματος και μεγέθους χαρτονομίσματος. H LCD οθόνη κάνει τη χρήση του πολύ εύκολη, και εμφανίζει το αποτέλεσμα της καταμέτρησης ξεκάθαρα.

  Με συνεχή υποστήριξη από τη Ratiotec με αναβαθμίσεις για νέα χαρτονομίσματα.

  S575
  365,80 € 295,00 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

3 είδη

Brands

SATO
EPSON
Zebra
Star
Bixolon
 • Νέα Προϊόντα
Δεν μπορούμε να βρούμε προϊόντα που να ταιριάζουν στην επιλογή.