Καταμετρητές Χαρτονομισμάτων

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

14 είδη

 1. Ratiotec CS 250 Καταμετρητής/Διαχωριστής Κερμάτων

  Το CS 250 μετρά και ταξινομεί όλα τα κέρματα ευρώ γρήγορα και αξιόπιστα. Μέσω του μενού χρήστη, η συνολική αξία και η ποσότητα των καταμετρηθέντων νομισμάτων ανά τύπο μπορεί να εμφανιστεί στην οθόνη και να επιλεγεί διακοπή της καταμέτρησης ανά συγκεκριμένη ποσότητα ενός νομίσματος.
  cs250
  347,20 € 280,00 €
 2. Ratiotec Rapidcount T 200 Καταμετρητής Χαρτονομισμάτων

  O Rapidcount T 200 χειρίζεται μεσαίες ποσότητες χαρτονομισμάτων γρήγορα και με υψηλή ασφάλεια. Μέσω του μεγάλου τροφοδότη χαρτονομισμάτων, όχι μόνο μπορούν να φορτωθούν 300 τραπεζογραμμάτια κάθε φορά, αλλά μπορούν επίσης να προστεθούν κατά τη λειτουργία. Με ταχύτητα έως και 1.000 τραπεζογραμμάτια/λεπτό, οι συνολικές ημερήσιες εισπράξεις υπολογίζονται μέσα σε λίγα λεπτά, παραγματοποιόντας ταυτόχρονο πλήρη εντοπισμό πλαστών.

  Ο T 200 ελέγχει τα χαρακτηριστικά UV, ΙR και MG για την ακριβή ανίχνευση πλαστών.

  Ο T 200 εξοικονομεί επιπλέον πολύτιμο χρόνο στους χρήστες, καθώς μετρά και ελέγχει με ακρίβεια μη ταξινομημένα χαρτονομίσματα. Η χρονοβόρα προδιαλογή τους γίνεται παρελθόν. Απλά τοποθετήστε στον τροφοδότη τα χαρτονομίσματα απεθείας από το ταμείο. Το πλήρες αναλυτικό αποτέλεσμα καταμέτρησης εμφανίζεται με το πάτημα ενός κουμπιού μετά την ολοκλήρωσή της.

  Ο T 200 διαθέτει επιπλέον μια πρακτική λειτουργία  start/stop, καθώς και μια λειτουργία ομαδοποίησης και προσθήκης για απλοποιημένες και πιο ομαλές διαδικασίες μέτρησης. Το συμπαγές περίβλημα επιτρέπει στη συσκευή να χρησιμοποιείται σε μέρη με περιορισμένο χώρο και επίσης να μεταφέρεται εύκολα και να χρησιμοποιείται με ευελιξία σε εταιρείες και καταστήματα λιανικής.

  46401
  626,20 € 505,00 €
 3. Ratiotec Rapidcount B20 Καταμετρητής Χαρτονομισμάτων με έλεγχο πλαστών

  Με το μετρητή χαρτονομισμάτων B20 από τη ratiotec μπορείτε να μετράτε μικρά ποσά μετρητών γρήγορα και αξιόπιστα. Μετράει έως 1.000 χαρτονομίσματα ευρώ το λεπτό. Αυτό επιταχύνει σημαντικά τη βραδινή διαδικασία εξαργύρωσης σε κάθε επιχείρηση. Επιπλέον διαθέτει λειτουργία αυτόματης εκκίνησης/διακοπής. Χάρη στην πρακτική λειτουργία πρόσθεσης, μπορείτε επίσης να προσδιορίσετε το συνολικό ποσό των μετρημένων χαρτονoμiσμάτων σε ελάχιστο χρόνο. Διαβάζετε άνετα τον αριθμό των μετρημένων χαρτονομισμάτων στην καθαρά οργανωμένη οθόνη - δεν γίνεται πιο εύκολο από αυτό.

  Η ανίχνευση πλαστών γίνεται γρήγορα και αυτόματα κατά τη διαδικασία καταμέτρησης. Ο καταμετρητής χαρτονομισμάτων Rapidcount B20 ελέγχει τα χαρτονομίσματα σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά UV και IR

  46650
  173,60 € 140,00 €
 4. Ratiotec Rapidcount T225 Καταμετρητής Χαρτονομισμάτων

  O Rapidcount T 225 χειρίζεται μεσαίες ποσότητες χαρτονομισμάτων γρήγορα και με υψηλή ασφάλεια. Μέσω του μεγάλου τροφοδότη χαρτονομισμάτων, όχι μόνο μπορούν να φορτωθούν 300 τραπεζογραμμάτια κάθε φορά, αλλά μπορούν επίσης να προστεθούν κατά τη λειτουργία. Με ταχύτητα έως και 1.000 τραπεζογραμμάτια/λεπτό, οι συνολικές ημερήσιες εισπράξεις υπολογίζονται μέσα σε λίγα λεπτά, παραγματοποιόντας ταυτόχρονο πλήρη εντοπισμό πλαστών.

  Ο T 225 ελέγχει τα χαρακτηριστικά UV για την ανίχνευση πλαστών.

  Ο T 225 εξοικονομεί επιπλέον πολύτιμο χρόνο στους χρήστες, καθώς μετρά και ελέγχει με ακρίβεια μη ταξινομημένα χαρτονομίσματα. Η χρονοβόρα προδιαλογή τους γίνεται παρελθόν. Απλά τοποθετήστε στον τροφοδότη τα χαρτονομίσματα απεθείας από το ταμείο. Το πλήρες αναλυτικό αποτέλεσμα καταμέτρησης εμφανίζεται με το πάτημα ενός κουμπιού μετά την ολοκλήρωσή της.

  Ο T 225 διαθέτει επιπλέον μια πρακτική λειτουργία start/stop, καθώς και μια λειτουργία ομαδοποίησης και προσθήκης για απλοποιημένες και πιο ομαλές διαδικασίες μέτρησης. Το συμπαγές περίβλημα επιτρέπει στη συσκευή να χρησιμοποιείται σε μέρη με περιορισμένο χώρο και επίσης να μεταφέρεται εύκολα και να χρησιμοποιείται με ευελιξία σε εταιρείες και καταστήματα λιανικής.

  46404
  545,60 € 440,00 €
 5. Ratiotec Rapidcount T575 Καταμετρητής Χαρτονομισμάτων

  O Rapidcount T 575 χειρίζεται μεσαίες ποσότητες χαρτονομισμάτων γρήγορα και με υψηλή ασφάλεια. Μέσω του μεγάλου τροφοδότη χαρτονομισμάτων, όχι μόνο μπορούν να φορτωθούν 300 τραπεζογραμμάτια κάθε φορά, αλλά μπορούν επίσης να προστεθούν κατά τη λειτουργία. Με ταχύτητα έως και 1.000 τραπεζογραμμάτια/λεπτό, οι συνολικές ημερήσιες εισπράξεις υπολογίζονται μέσα σε λίγα λεπτά, παραγματοποιόντας ταυτόχρονο πλήρη εντοπισμό πλαστών.

  Ο T 575 ελέγχει τα χαρακτηριστικά IR και MG,και για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια ελέγχει και τους μαγνητικούς κωδικούς. Ο μαγνητικός κωδικός είναι ένα από τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά γνησιότητας των χαρτονομισμάτων ευρώ. Αν λείπει, να είστε σίγουροι ότι το Τ 575 θα το αναγνωρίσει. Η πρόσθετη πλήρης αναγνώριση εικόνας (CIS) επιτρέπει 100% αξιόπιστη ανίχνευση πλαστών και παρέχει μια επένδυση με προστιθέμενη αξία.

  Ο T 575 εξοικονομεί επιπλέον πολύτιμο χρόνο στους χρήστες, καθώς μετρά και ελέγχει με ακρίβεια μη ταξινομημένα χαρτονομίσματα. Η χρονοβόρα προδιαλογή τους γίνεται παρελθόν. Απλά τοποθετήστε στον τροφοδότη τα χαρτονομίσματα απεθείας από το ταμείο. Το πλήρες αναλυτικό αποτέλεσμα καταμέτρησης εμφανίζεται με το πάτημα ενός κουμπιού μετά την ολοκλήρωσή της.

  Τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά του το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε τράπεζες. Ο T 575 διαθέτει επιπλέον μια πρακτική λειτουργία start/stop, καθώς και μια λειτουργία ομαδοποίησης και προσθήκης για απλοποιημένες και πιο ομαλές διαδικασίες μέτρησης. Το συμπαγές περίβλημα επιτρέπει στη συσκευή να χρησιμοποιείται σε μέρη με περιορισμένο χώρο και επίσης να μεταφέρεται εύκολα και να χρησιμοποιείται με ευελιξία σε εταιρείες και καταστήματα λιανικής.

  947217
  792,36 € 639,00 €
 6. Ratiotec Soldi Smart

  Τα πλαστά χαρτονομίσματα δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα με το Soldi Smart. Αυτή η συσκευή ελέγχει την αυθεντικότητα των χαρτονομισμάτων απλά, εξαιρετικά γρήγορα και αξιόπιστα. Αποτρέψτε αποτελεσματικά την απάτη στο ταμείο και τη μείωση των κερδών που προκαλούνται από πλαστά. Δεν είναι μόνο αξιόπιστο (100% αναγνώριση πλαστών), διαθέτει επίσης μινιμαλιστικό σχεδιασμό και εύκολη λειτουργία - καθιστώντας τα λάθη από το χρήστη παρελθόν. Απλώς εισάγετε το χαρτονόμισμα -τα γνήσιαι επιστρέφονται αμέσως μπροστά, ενώ τα πλαστά αποστέλλονται στο πίσω μέρος για επιστροφή, συνοδευόμενα από ηχητικό σήμα και ευανάγνωστα εικονίδια LED.

  64470
  88,04 € 71,00 €
 7. Ratiotec Smart Protect

  Με τον συμπαγή επικυρωτή τραπεζογραμματίων Smart Protect, η ratiotec υποστηρίζει τους χρήστες στο σημείο πώλησης να εντοπίζουν αξιόπιστα πλαστά χαρτονομίσματα και να τα αφαιρούν γρήγορα από την κυκλοφορία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι εξοπλισμένος με αυτόματη ανίχνευση νομίσματος για το ευρώ (EUR), στερλίνα (GBP) και ελβετικό φράγκο (CHF), καθώς και ισχυρούς αισθητήρες δοκιμών για χαρακτηριστικά ασφαλείας IR και MG, για παράδειγμα. Αυτό ελέγχει όλα τα τραπεζογραμμάτια 100 τοις εκατό αξιόπιστα με μέγιστη ταχύτητα έως και 0,5 δευτερόλεπτα ανά τραπεζογραμμάτιο.

  Για άμεσο feedback, το Smart Protect χρησιμοποιεί μια φωτεινή ένδειξη LED που ανάβει πράσινη για γνήσια χαρτονομίσματα και κόκκινη για ύποπτα, ένα ηχητικό σήμα προειδοποίησης, καθώς και μια έξοδο ύποπτων χαρτονομισμάτων προς τα πίσω. Επιπλέον, η ratiotec έχει δώσει μεγάλη προσοχή στηνρ εύκολη χρήση καθώς και σε ένα συμπαγές και πρακτικό σχέδιο κατά τη δημιουργίατης συσκευής. Για καθαρισμό και συντήρηση, η κατασκευή μπορεί να ανοίξει εύκολα προς τα πάνω. Οι διαστάσεις του είναι μόλις 137 x 117 x 62 mm (Π x Υ x Υ).

  947568
  97,96 € 79,00 €
 8. Ratiotec Soldi Smart Pro Ανιχνευτής χαρτονομισμάτων

  Όσο πιο σαφές μπορεί να είναι: Με το που εισάγετε το χαρτονόμισμα στο Soldi Smart Pro από το ratiotec, σας δίνει σαφή αποτέλεσμα του ελέγχου. Μέσα σε τρία δέκατα του δευτερολέπτου ο ανιχνευτής χαρτονομισμάτων ελέγχει ευρώ, βρετανικές λίρες και ελβετικά φράγκα και δίνει άμεσο feedback . Το πλαίσιο γύρω από την ενσωματωμένη οθόνη ανάβει πράσινο για αυθεντικά τραπεζογραμμάτια και κόκκινο για πλαστά. Για να είναι ακόμη πιο σαφή τα αποτελέσματα, δίνει επίσης ένα ηχητικό σήμα, το οποίο μπορεί προαιρετικά να απενεργοποιηθεί ή να ενεργοποιηθεί.

  Η οθόνη LED υποδεικνύει τις τα προβλήματα στους ελέγχους ασφαλείας του τραπεζογραμματίου σε 5 γλώσσες (γερμανικά, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά). Χάρη στην ενσωματωμένη θύρα USB και την υποδοχή κάρτας micro-SD, πραγματοποιείτε ενημερώσεις απλά μέσω υπολογιστή. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε πολλές ιδιότητες που ορίζονται από τον χρήστη, όπως γλώσσα και ρυθμίσεις ενέργειας επι τόπου. Προαιρετικά χειριστείτε το Soldi Smart Pro φορητά - με την προαιρετίκή μπαταρία.

  64480
  110,36 € 89,00 €
 9. Ratiotec Soldi Smart Plus Ανιχνευτής χαρτονομισμάτων

  Απλός χειρισμός και γρήγορη αναγνώριση πλαστών χαρτονομισμάτων, με εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής: αυτό παίρνετε με το Soldi Smart Plus της ratiotec. Επαληθεύει γρήγορα και αποτελεσματικά χαρτονομίσματα σε μόλις τρία δέκατα του δευτερολέπτου, με ακρίβεια 100%, σύμφωνα με το πρότυπο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Το Soldi Smart Plus διαθέτει προώθηση εμπρός και πίσω, καθώς και ηχητικό σήμα για σαφή αναγνώριση είτε αυθεντικών είτε πλαστών χρημάτων.

  Το συμπαγές κομψό γκρι περίβλημα είναι διακρίτικό και προσαρμόζεται σε κάθε περιβάλλον. Η οθόνη LED παρέχει σαφείς πληροφορίες σε πέντε γλώσσες: Γερμανικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Πραγματοποιήστε ανίχνευση πλαστών προϊόντων σε τρία νομίσματα: ευρώ, λίρες Αγγλίας και ελβετικό φράγκο - διατίθενται επιπλέον νομίσματα κατόπιν αιτήματος.

  64485
  102,67 € 82,80 €
 10. Ratiotec Rapidcount B40 Καταμετρητής Χαρτονομισμάτων με έλεγχο πλαστών

  Με το μετρητή χαρτονομισμάτων B40 από τη ratiotec μπορείτε να μετράτε μικρά ποσά μετρητών γρήγορα και αξιόπιστα. Μετράει έως 1.000 χαρτονομίσματα ευρώ το λεπτό. Αυτό επιταχύνει σημαντικά τη βραδινή διαδικασία εξαργύρωσης σε κάθε επιχείρηση. Επιπλέον διαθέτει λειτουργία αυτόματης εκκίνησης/διακοπής. Χάρη στην πρακτική λειτουργία πρόσθεσης, μπορείτε επίσης να προσδιορίσετε το συνολικό ποσό των μετρημένων χαρτονιμοσμάτων σε ελάχιστο χρόνο. Διαβάζετε άνετα τον αριθμό των μετρημένων χαρτονομισμάτων στην καθαρά οργανωμένη οθόνη - δεν γίνεται πιο εύκολο από αυτό.

  Η ανίχνευση πλαστών γίνεται γρήγορα και αυτόματα κατά τη διαδικασία καταμέτρησης. Ο καταμετρητής χαρτονομισμάτων Radidcount B40 ελέγχει τα χαρτονομίσματα σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά UV, IR και MG.

  46660
  217,62 € 175,50 €
 11. Ratiotec Rapidcount T275 Καταμετρητής Χαρτονομισμάτων

  Ο καταμετρητής χαρτονομισμάτων rapidcount T 275 είναι ιδανικός για τη μέτρηση μεσαίου και μεγάλου όγκου χαρτονομισμάτων Αναγνωρίζει την αξία των χαρτονομισμάτων, οπότε ταχαρτονομισμάτα
  μπορούν να ελεγχθούν και να μετρηθούν χωρίς διαχωρισμό.

  Με ταχύτητα έως 1000 χαρτονομίσματα ανά λεπτό, ο T 275 υπολογίζει γρήγορα το ακριβές αποτελέσμα της καταμέτρησης. Μεγάλες στοίβες χαρτονομισμάτων μπορούν να τοποθετηθούν στον αποδοτικό τροφοδότη τραπεζογραμματίων ακόμα και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του μηχανήματος για να συνεχιστεί μια διαδικασία καταμέτρησης χωρίς προβλήματα.

  Εκτός από την καταμέτρηση των χαρτονιμισμάτων, το μηχάνημα αναγνωρίζει την αξία των καταμετρηθέντων χαρτονομισμάτων. Πατώντας το κουμπί "Report", θα εμφανιστεί ολόκληρο το αποτέλεσμα καταμέτρησης λεπτομερώς.

  Το RapidCount T 275 προσφέρει επιπλέον ανίχνευση πλαστών χαρτονομισμάτων. Η συσκευή δοκιμάζει αξιόπιστα χαρακτηριστικά UV, IR και μαγνητικα,
  καθώς και τον μαγνητικό κωδικό.

  T275
  737,80 € 595,00 €
 12. Ratiotec CS 50 Καταμετρητής/Διαχωριστής Κερμάτων

  Το CS 50 μετρά και ταξινομεί όλα τα κέρματα ευρώ γρήγορα και αξιόπιστα. Μέσω του μενού χρήστη, η συνολική αξία και η ποσότητα των καταμετρηθέντων νομισμάτων ανά τύπο μπορεί να εμφανιστεί στην οθόνη και να επιλεγεί διακοπή της καταμέτρησης ανά συγκεκριμένη ποσότητα ενός νομίσματος.
  cs50
  210,80 € 170,00 €
 13. Ratiotec Rapidcount S575 Καταμετρητής Χαρτονομισμάτων

  Mετρητής αξίας και τεμαχίων με ταυτόχρονη ανίχνευση πλαστών χαρτονομισμάτων Ευρώ. Υπολογίζει όχι μόνο την ποσότητα αλλά και την ακριβή αξία των χαρτονομισμάτων. Μετράει διαφορετικά χαρτονομίσματα ταυτόχρονα και εμφανίζει τη συνολική αξία τους. Δυνατότητα λειτουργίας σε δέσμες με αυτόματη διακοπή και εκκίνηση καταμέτρησης.

  Ο S575 έχει πολλαπλούς αισθητήρες για την επιβεβαίωση της αυθεντικότητας των χαρτονομισμάτων, μεταξύ άλλων, μαγνητικό αισθητήρα, αισθητήρα υπερύθρων υψηλής ανάλυσης και ανάλυση χρώματος και μεγέθους χαρτονομίσματος. H LCD οθόνη κάνει τη χρήση του πολύ εύκολη, και εμφανίζει το αποτέλεσμα της καταμέτρησης ξεκάθαρα.

  Με συνεχή υποστήριξη από τη Ratiotec με αναβαθμίσεις για νέα χαρτονομίσματα.

  Καλύπτεται από εγγύηση 24 μηνών.

  S575
  324,26 € 261,50 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

14 είδη

Brands

SATO
EPSON
Zebra
Star
Bixolon
 • Νέα Προϊόντα
Δεν μπορούμε να βρούμε προϊόντα που να ταιριάζουν στην επιλογή.